05 / 05 / 2024

Adem Elibüyük

Adem Elibüyük

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şaşi, İbrahim Yıldırım, Adem Elibüyük, Müfit Alaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'nin tapuları teslim edildi!

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

Kocaeli Hasancık’taki metruk yapı yıkıldı!

İzmit merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Hasancık’ta Adem Turgut’a ait imar-şehircilik ve estetik açıdan görüntü kirliliği oluşturan metruk yapı için Belediye Encümeni’nden yıkım kararı çıktı.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Bursa'da temel kazısında komşu evin duvarı yıkıldı!

BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. İnşaatın yan binasında bulunan evin duvarı yıkıldı...

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şaşi, İbrahim Yıldırım, Adem Elibüyük, Müfit Alaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

Büyükşehir Belediyesi, Anadolu yakasına da büyük otogar yapacak! Kavacık veya Sultanbeyli'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Adem Baştürk, "Alibeyköy civarında cep otogarı yapılacak. Cep otogarında parklanma yapılmayacak. Tam kesinleşmedi ama Anadolu Yakasında da Kavacık civarında, bir de Sultanbeyli tarafında planlıyoruz" dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kartal'da arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kartal'da arsa satmak üzere ihale düzenledi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı arsası satmak üzere ihale düzenledi

Avcılar'da denize kayan villalar yıkılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Avcılar'da aralarında AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'nun tripleks villasının da bulunduğu 15 binayı hayati tehlike arz ettiği için yıkıyor

Joy Group dünyanın en büyük 115. otel grubu oldu

Türkiye'nin büyük otel gruplarından Joy Group, "dünyanın en büyük otel grupları sıralaması"nda 115'inci oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram'da 2 adet gayrimenkul satmak üzere ihale düzenledi

Büyükçekmece Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 6 adet ofisi satışa çıkardı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram ilçelerinde 2 adet arsa satacak

Adem Elibüyük Haberi

Adem Elibüyük

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şaşi, İbrahim Yıldırım, Adem Elibüyük, Müfit Alaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapabilir. 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaat yapmak 2-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatı yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerini tadilat ve montaj işlerini peysaj ve çevre düzenlemelerini yapmak 3-Şirket yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir, kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir, yurt içinde ve dışında her türlü inşaat, tesisat, elektrik ve harfiyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 4-Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü yol...