24 / 07 / 2024

Adem Kara

Adem Kara

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Kara ve Mehmet Tahir Erkan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi'nde kuruldu.

Seva Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seva Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Turgut Uçman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Adem Kara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Ramazan Şimşek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Davut Karaçak: Turizmdeki döviz açığını mobilya sektörü kapatabilir!

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

Şehit Adem Yavuz vapuru AVM oldu!

İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. İşte ayrıntılar...

Şehit Adem Aktaş'ın ailesine ev satın alınacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş'ın kirada oturan ailesine Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın talimatıyla ev satın alınacak.

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne heliport alanı yapıldı!

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’nde bin metrekarelik heliport alanının açılışı yapıldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tonga, heliport alanının bin metrekare, otoparkın ise 2 bin metrekarelik alanına sahip olduğunu söyledi.

Adem Aydınoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Aydınoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Kırçiçeği Caddesi, Aydınoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Nazilli Karaçay ve Pınarbaşı'nda dönüşüm başlıyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, belediyenin 2015 yılı içerisinde yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alıcık: "Hem Karaçay Mahallesinde hem de Pınarbaşı Mahallesinde kentsel dönüşüm sürecini başlatacağız." dedi.

Gökhan Karaçoban'dan TOKİ açıklaması!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de yapılması planlanan TOKİ’nin kendileri tarafından engellendiğiyle ilgili iddialara cevap verdi. İşte Başkan Karaçoban'ın o açıklamaları...

İstanbul Karaçi demiryolu projesinde son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı bu hafta Iğdır’daydı. Doğu sınırımızın en uzak ili olan Iğdır, İstanbul’dan Karaçiye uzanacak olan demiryolu projesi ile ticarette atağa kalkacak.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Adem Kara Haberi

Adem Kara

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Kara ve Mehmet Tahir Erkan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi'nde kuruldu. 


Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi, Gayret Apartmanı No:24 Kat:1...