02 / 07 / 2024

Adem Murtezaoğlu

Adem Murtezaoğlu

Murtezaoğlu Yapı Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Murtezaoğlu, Mehmet Murtezaoğlu ve Murat Murtezaoğlu tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Temmuz'da kuruldu

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Demtech Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demtech Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Adem Hatunoğlu ve Muammer Çakal ortaklığında kuruldu.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Adem Ekşioğlu, Ali Kemal Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Perakende Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Perakende Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çolak, Ayşe Çolak ve Murat Çolak ortaklığında kuruldu.

Pekintaş'ın acı günü! Mazhar Murtezaoğlu vefat etti!

Pekintaş Şirketler Grubu'nun proje ortağı Mazhar Murtezaoğlu vefat etti. Pekintaş Şirketler Grubu taziye ilanı yayınladı.

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Trabzon'daki şehit ailesine bağışlanan evin tapusu verildi!

Trabzon'daki iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, 2015 yılında şehit düşen özel harekat polisi Necmi Çakır'ın ailesine daire hediye etti. Hacımurtezaoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı tamamlanan dairenin tapusunu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile şehidin ailesine verdi.

Ekşioğlu Restorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Restorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 60 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşi tarafından kuruldu...

Adem Murtezaoğlu Haberi

Adem Murtezaoğlu

Murtezaoğlu Yapı Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Murtezaoğlu, Mehmet Murtezaoğlu ve Murat Murtezaoğlu tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Temmuz'da kuruldu. Murtezaoğlu Yapı Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kat karşılığı arsa almak aprseşşemek suretş ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Murtezaoğlu Yapı Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi, 4. Sokak,...