29 / 04 / 2024

adem oklu

adem oklu

Adem Oklu: "Pamukkale'de turistlerin rehbersiz gezebilmelerini sağlayan "akıllı telefonla rehbersiz gezinti" uygulamasını başlattık" dedi. Oklu, Antalya'ya gelen 15 milyon turistin 5 milyonunu Pamukkale'ye çekmeyi hedeflediklerini de söyledi

ŞOK’ta Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 22-25 Temmuz tarihleri arası indirimli ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, A++ klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü. İşte 23 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Altın çoklu kolye fiyatları ne kadar? Altın çoklu kolye kaç TL? Atasay 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda hemen hemen her kadının boynundan düşürmediği çoklu altın kolyelerin fiyatları merak ediliyor. Altın çoklu kolye fiyatları ne kadar? Altın çoklu kolye kaç TL? Atasay 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Apartmanlarda yapılacak değişiklikler için oy birliği mi oy çokluğu mu gerekir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda yapılacak değişiklikler için oy birliğinin mi oy çokluğunun mu gerekli olduğunu kaleme aldı.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aslan ve Esra Erkekli ortaklığında kuruldu.

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akkaya tarafından kuruldu.

adem oklu Haberi

adem oklu


Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'de ziyaretçilerin rehbersiz gezebilmelerini sağlayan "akıllı telefonla rehbersiz gezinti" uygulamasını başlattıklarını söyledi.


Oklu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pamukkale'nin cazibesini artırmak ve daha çok turist çekebilmek amacıyla teknolojik gelişmelerden yararlandıklarını belirtti.


Ören yerinde bulunan tarihi güzelliklerin, bunlarla ilgili bilgilerin, bilimsel verilerin ziyaretçilere doğru anlatılmasının çok önemli olduğunu kaydeden Oklu, şöyle devam etti: 


"Teknoloji sayesinde Pamukkale hakkında bilgileri dinleyen ziyaretçinin bunu dilden dile, kulaktan kulağa aktarması tanıtımın çok önemli bir ayağıdır. Biz de Pamukkale'de turistlerin rehbersiz gezebilmelerini sağlayan akıllı telefonla rehbersiz gezinti uygulamasını başlattık. Bunun için çeşitli yerlere karekodlar yerleştirdik. Ziyaretçilerimiz, bir eserin, bir tanıtım levhasının yanında bu karekodu akıllı telefonlara okuttuklarında, burasıyla alakalı tüm bilgilere yanında rehber olmadan, bütün detaylara...