26 / 07 / 2024

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Eylül 2017'de 50 bin TL sermaye ile Ali Serkan İnkaya tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Yzc29 İnşaat Ve Yapı İşleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Yzc29 İnşaat Ve Yapı İşleri Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mine Gören Yazıcı tarafından kuruldu.

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Özdemir tarafından kuruldu.

ECD Gayrimenkul İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ECD Gayrimenkul İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Emin Aliyev ve Osman Serkan İleri ortaklığında kuruldu.

Dost İnşaat TAI mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı!

Dost İnşaat, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı.

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Eylül 2017'de 50 bin TL sermaye ile Ali Serkan İnkaya tarafından kuruldu.

Pars Mekanik Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Mekanik Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Hakan Çalışkan ve Cemal Turan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Osmaniye Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu açıldı!

Osmaniye'de Velipaşaoğlu Ailesinin Gençleri Mehmet Ali Velipaşaoğlu ve Kübra Velipaşaoğlu'nun Mimarlık ve Mühendislik bürosu iş yaşamına kapılarını açtı.

İşte dünyada iz bırakan mühendislik projeleri!

Google’ın Earthview adlı projesi dünyanın bazı uydu görüntülerini fotoğraflara dönüştürdü. Birçok fotoğraf, büyük mühendislik projelerinin daha önce hiç görülmemiş kuşbakışı uydu görüntüleri. İşte o mühendislik harikaları projeler...

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği tam metni!

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik sınav ve atama yönetmeliği, 7 Eylül 2014 tarihinde 29112 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği..

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik fakültesi bakım ve onarım işi ihalesi!

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Mühendislik Fakültesi ve Kare binadaki muhtelif tadilat işleri yapım işi ihalesi 27 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecektir. şin süresi yer tesliminden itibaren 40 takvim günüdür.

Benli Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat hakkında yasaklama kararı çıktı!

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığından: Benli Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Reklamcılık Eğitim ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi hakkında 1 yıl boyunca ihalelere katılmaktan yasaklama kararı çıktı...

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi


Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül 2017'de Ali Serkan İnkaya tarafından kuruldu. 


Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında: Her türlü ileri mühendislik çözümleri ile araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak, yenilik ve inovasyon faaliyetlerini gerçekleştirmek, bu kapsamda ürün geliştirmek ve bu faaliyetleri ticarileştirmek b.Her türlü ileri mühendislik çözümlerine ilişkin fizibilite,proje ve rapor hazırlamak, danışmanlık vermek, mekanik tasarım ve analiz yapmak, eğitim vermek, süreç geliştirmek veiyileştirmek, ürün ve makina geliştirmek, montaj yapmak ve her türlü üretimi gerçekleştirmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Adenso İleri Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Vişnezade Mah.Süleyman Seba Cad.No.79/1...