29 / 04 / 2024

Osmaniye Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu açıldı!

Osmaniye Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu açıldı!

Osmaniye'de Velipaşaoğlu Ailesinin Gençleri Mehmet Ali Velipaşaoğlu ve Kübra Velipaşaoğlu'nun Mimarlık ve Mühendislik bürosu iş yaşamına kapılarını açtı.



3 Haziran Cuma günü Raufbey mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Doğa Plaza 4. Katta hizmete açıldı. Yeni büronun açılış törenini Osmaniye Valisi Kerem AL, Ak parti Osmaniye Milletvekili Suat ÖNAL, Osmaniye Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Azizoğlu ve Ayşe Argun, Mimarlar Odası Başkanı Banu Başlamışlı Asker, İşkur İl Müdürü Aldülkadir Şahin'in Yanı Sıra Çok Sayıda Müteahhit, Mimar ve Velipaşaoğlu Ailesinin Misafirleri Katıldı. 


Açılışta konuşan Osmaniye Valisi Kerem Al; "Genç arkadaşlarımızın açtığı bu işyerinde sağlıklı binalar yapmalarını temin ediyorum." dedi. 


Osmaniye emekli İmamlarından Ali Onur' un duasından sonra büronun açılış kurdelası hep birlikte kesildi. Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu inşaat mühendisi Kübra Velipaşaoğlu, Mimar Mehmet Ali Velipaşaoğlu tarafın dan hizmete açıldı. 


Mehmet Ali Velipaşaoğlu; Velipaşaoğlu Mimarlık & Mühendislik firması sürdürülebilir mimarlık anlayışıyla mühendislik, kentsel planlama, iç dekorasyon, restorasyon, rölöve, peyzaj düzenlemeleri, üç boyut görsel çalışmalarıyla birlikte bina animasyon ve maket çalışmalarını kendi tasarım felsefelerini ortaya çıkararak oluşturan bir firmadır. Yaratıcı fikirlerini farklı bakış açılarıyla geliştirip kurumsal alanda projeler ve mekânlar oluşturmayı hedeflemektedir. 


Firmanın ana temelini, fonksiyonel ve akılcı çözümleri estetikle harmanlayarak cesur tasarımlı mimari projeler oluşturmaktadır. Tasarım odaklı bir mimarlık ve mühendislik ofisi olmakla birlikte, tek bir binadan büyük ölçekli planlama projelerinden, anahtar teslim iç dekorasyona kadar uzanan geniş bir yelpazede de mimari hizmetler sunmayı hedeflemektedir. 


Osmaniye Yurt


Geri Dön