16 / 05 / 2024

Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu

Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu

Osmaniye'de Velipaşaoğlu Ailesinin Gençleri Mehmet Ali Velipaşaoğlu ve Kübra Velipaşaoğlu'nun Mimarlık ve Mühendislik bürosu iş yaşamına kapılarını açtı.

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Çetinoğlu tarafından kuruldu.

Aybar Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aybar tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Zeyn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Zeyn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi  Beyoğlu’nda Cihan Ülüş tarafından kuruldu.

Elenora İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Kuruldu!

Elenora İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Beyoğlu’nda  Hamed Moosavi  tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Yunus Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu Haberi

Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu

3 Haziran Cuma günü Raufbey mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Doğa Plaza 4. Katta hizmete açıldı. Yeni büronun açılış törenini Osmaniye Valisi Kerem AL, Ak parti Osmaniye Milletvekili Suat ÖNAL, Osmaniye Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Azizoğlu ve Ayşe Argun, Mimarlar Odası Başkanı Banu Başlamışlı Asker, İşkur İl Müdürü Aldülkadir Şahin'in Yanı Sıra Çok Sayıda Müteahhit, Mimar ve Velipaşaoğlu Ailesinin Misafirleri Katıldı. 


Açılışta konuşan Osmaniye Valisi Kerem Al; "Genç arkadaşlarımızın açtığı bu işyerinde sağlıklı binalar yapmalarını temin ediyorum." dedi. 


Osmaniye emekli İmamlarından Ali Onur' un duasından sonra büronun açılış kurdelası hep birlikte kesildi. Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu inşaat mühendisi Kübra Velipaşaoğlu, Mimar Mehmet Ali Velipaşaoğlu tarafın dan hizmete açıldı. 


Mehmet Ali Velipaşaoğlu; Velipaşaoğlu Mimarlık & Mühendislik firması sürdürülebilir mimarlık anlayışıyla mühendislik, kentsel planlama,...