28 / 09 / 2024

Adese AVM faaliyet raporu

Adese AVM faaliyet raporu

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 1 Ocak - 31 Mart dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin 3 aylık raporu...

AVM'lerin kira gelirleri döviz borcunun faizine bile yetmiyor! Yatırım değeri 110 milyar dolar geriledi!

Türkiye’de faaliyet gösteren 443 AVM’nin yatırım değerinin 40 milyar dolara düştüğüne dikkat çeken AYD Başkanı Hüseyin Altaş, pek çok AVM'de kira gelirlerinin döviz borcunun faizine bile yetmediğinin altını çizdi.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Adese Gayrimenkul'ün satış geliri yüzde 87 azaldı!

Adese Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

AVM kiracılarını sevindiren haber!

AYD Yönetimi tam kapanma döneminde AVM'de faaliyet gösteren esnaftan kira almayacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan  Başkan Hüseyin Altaş, “Elbirliği ile bu süreci aşacağız” dedi.

AVM sektörü 2021'e pozitif bakıyor!

İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin cumartesi günleri faaliyet gösterecek olmasının sektörü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

Türkiye'deki AVM'lerin kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş yaptığı açıklamada, "Şubat 2021 itibarıyla ülkemizde yaklaşık 441 AVM faaliyet gösteriyor ve bu AVM'lerimizin yaklaşık kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare" dedi.

Palladium AVM Akbank'a geçti!

AVM ve konut pazarında faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Palladium AVM Akbank'a geçti...

AVM kiracıları ikinci dalgayı nasıl karşıladı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ikinci dalga yaşanıyor.  İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yaptığı açıklamada AVM'de faaliyet gösteren kiracıların ikinci dalgayı hazırlıklı karşıladıklarını dile getirdi. 

AVM'lerle ilgili 81 il valiliğine genelge!

İçişleri Bakanlığının 11 Mayıs'ta gönderdiği genelgeye göre, AVM'ler 10.00-22.00 saatlerinde faaliyet yürütebilecek, çalışanlar ve müşteriler maske takmak zorunda olacak...

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese AVM faaliyet raporu Haberi

Adese AVM faaliyet raporu



Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 1 Ocak - 31 Mart dönemine ait faaliyet raporu için