28 / 04 / 2024

Adese AVM yeniçağa şubesi açıldı mı

Adese AVM yeniçağa şubesi açıldı mı

Adese Alışveriş Merkezleri Ticare A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Bolu Yeniçağa'da şube açacağını bildirdi. Adese Alışveriş Merkezleri Ticare A.Ş. tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

ASKON, Rusya ve Irak'ta Türk AVM'si açacak!

ASKON Türk markaları yurtdışına açacak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ASKON, Rusya ve Irak’ta sadece Türk ürünlerinin satılacağı iki Türk AVM’si açacak.

Hobix yeni mağazasını Korupark AVM’de açtı!

Türkiye’deki kişisel ve kaliteli hobi ürünlerini sergileyerek bu konseptte ilk mağazasını Mall of İstanbul’da açan Hobix, büyümeye devam ediyor. 4 binden fazla ürünün sergilendiği Hobix’in yeni mağazası Bursa’da Korupark AVM’de açıldı.

41 Burda AVM'de açılış için geri sayım başladı!

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak “41 Burada AVM”nin açılışı için artık geri sayıma geçildi. Kocaeli’nin en büyüğü olan yeni alışveriş merkezi şimdiden renkli ve farklı mimarisi ile büyük ilgi çekiyor.

Gusto, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Modaya yön veren ve şık giyinmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olan Gusto, İzmir'deki üçüncü mağazasını Karşıyaka'nın yeni gözdesi Mavibahçe AVM'de açtı.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

Yeni AVM'lerin açılması yerli üretime zarar verecek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken yeni AVM'lerin açılmasını yeni rant projeleri olarak açıkladı.

İstanbul'a 3 yıl içinde 31 yeni AVM mi açılacak?

Yeni AVM'lerin açılmasını yeni rant projeleri olarak açıklayan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Şimdi İstanbul'da 3 yıl içinde 31 yeni AVM açılacakmış." dedi.

Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi!

TOKİ Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi 24 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi ne zaman?

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi ne zaman?

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi!

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi düzenleniyor. Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi 24 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi ne zaman?

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi gerçekleşecek. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi ne zaman?

Adese AVM yeniçağa şubesi açıldı mı Haberi

Adese AVM yeniçağa şubesi açıldı mı


Adese Alışveriş Merkezleri Ticare A.Ş. tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Toplanan Yönetim kurulumuz, Bolu İli Yeniçağa İlçesi Camiatik Mah. Sultan Reşat Cad. No: 26/B1-B2-B3 adresinde, 23/06/2014 tarihinde bir şube açılmasına karar...