20 / 05 / 2024

Adese Mağaza Kapatıyor

Adese Mağaza Kapatıyor

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Restore Ereğli şubesinin 30 Haziran 2012 Cumartesi gününe kadar kapatılmasına karar verdi

Adese, Konya Valide Sultan Şubesi'ni kapatıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri, Konya Valide Sultan şubesi kapatılması üzerine bir açıklama yaptı

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Perakendeci mağaza kapatıyor, ‘dijital’de doğan mağaza açıyor!

Koronavirüs sürecinin dünyayı kasıp kavurması, ilk dönemlerde hayatı durduran noktaya gelinmesi perakende sektörünü derinden etkiledi. Perakendeci mağaza kapatırken, dijital üzerinde satışlar arttı.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

Homebase 80 mağazasını kapatıyor!

Homebase markasıyla 250 mağaza ile faaliyet gösteren İngiltere'nin en büyük yapı market alanı şirketlerinden biri daha perakende sektöründeki kötü gidişi yansıtan bir karar alarak 80 mağazasını kapatıyor.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Miniso ayda yüz mağaza açıyor!

Bugünlerde daha çok kapanan mağazalarla gündemde olan alışveriş merkezlerinin yüzünü güldüren üç marka arka arkaya mağaza açmaya devam ediyor.

Avon'dan mağaza açıklaması!

Kozmetik ürünleriyle bilinen Avon, geçtiğimiz hafta Para Dergisi'nde yayınlanan "Avon, Türkiye'de mağaza açıyor" haberine ilişkin açıklama yayınladı...

Decathlon Torium ve Viaport'ta mağaza açıyor!

Mayıs 2010’dan beri Türkiye’de faaliyet gösteren Decathlon İstanbul'da 2 yeni mağaza açıyor. Decathlon, 14 Mart'ta Torium'da  Mart sonunda ise Viaport'ta açılacak..

Toys "R" Us 200'den fazla mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda iflas açıklamasının ardından 200'den fazla mağazasını kapatıyor. 

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Adese Mağaza Kapatıyor Haberi

Adese Mağaza Kapatıyor

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından yapılan Konya Restore Ereğli şubesi kapatılması hakkındaki açıklama şöyle;

"22.06.2012 tarih ve 47 sayılı kararıyla toplanan yönetim kurulumuz,Sümer Mh. Rasim Erel Cd. Eczacı Sami Sk. No: 3/40 Ereğli / KONYA adresinde bulunan Restore Ereğli şubemizin, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında 30.06.2012 tarihine kadar kapatılmasına karar vermiştir."


Adese tarafından yapılan Konya Restore Otogar şubesi kapatılması hakkındaki açıklama da şöyle;

22.06.2012 tarih ve 48 sayılı kararıyla toplanan yönetim kurulumuz, Süleyman Çelebi Mh.Doç.Dr. Halil Ürün Cad.Adese A.V.M. No:11/A Selçuklu/KONYA adresinde bulunan Restore Otogar şubemizin, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında 02.07.2012 tarihine kadar kapatılmasına karar...