02 / 05 / 2024

Adesenin kırıkkaledeki mağazası nerede

Adesenin kırıkkaledeki mağazası nerede

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.

Kırıkkale Sulu Mağarası turizme kazandırılıyor!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bulunan Sulu Mağara'nın turizme kazandırılması amacıyla çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

Huawei'nin ilk mağazası 2019'da açılacak!

Huawei, cep telefonu pazarında 2017 Kasım ayında yüzde 3,8 olan pazar payını 10 ayda yüzde 17'nin üzerine çıkardı. Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Grubu Pazarlama Direktörü Söğütlü, "Büyük sponsorluklar gündemimizde. Ayrıca 2019'da ilk Huawei mağazasını açmak istiyoruz." dedi.

Homebase 80 mağazasını kapatıyor!

Homebase markasıyla 250 mağaza ile faaliyet gösteren İngiltere'nin en büyük yapı market alanı şirketlerinden biri daha perakende sektöründeki kötü gidişi yansıtan bir karar alarak 80 mağazasını kapatıyor.

Toys 'R' Us son 200 mağazasını kapatacak!

Toys 'R' Us geçen sene başlayan iflas ve tasfiye sürecinde sona geldi. Mart ayında kalan 735 mağazasını kapatacağını açıklayan Toys 'R' Us, cuma günü itibarıyla kalan 200 mağazasına da kilit vurarak tamamen piyasadan çekiliyor. 

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Adesenin kırıkkaledeki mağazası nerede Haberi

Adesenin kırıkkaledeki mağazası nerede

Yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, savunma ve Petro-kimya alanında Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden birisi olarak gösterilen Kırıkkale’deki ilk mağazasını 28 Ağustos Cuma günü düzenlenen törenle müşterilerinin hizmetine sundu. Açılış töreni Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, Adese yöneticileri ve Kırıkkale halkının katılımıyla gerçekleştirildi.


Kırıkkale halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Yeni illerde yeni mağazalarımızla büyümeye devam ediyoruz. Kırıkkale’de açtığımız bu ilk mağazamızla birlikte Adese’nin hizmet verdiği il sayısını dokuza, mağaza sayısını da 147’ye yükselttik. Adese olarak Orta Anadolu ölçekli büyüme planı çerçevesinde gerek Kırıkkale’deki gerek diğer şehirlerdeki mağaza açılışlarımızı önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz.” dedi.Nokta mağazasında 460 metrekarelik market alanında, 3 kasa...