02 / 05 / 2024

Adg Adigüzel adres

Adg Adigüzel adres

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bakır ve Ömer Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Adıgüzel tarafından kuruldu.

ADG Gold Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

ADG Gold Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Adres Koru Evleri satışta! Fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat imzasını taşıyan Adres koru Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 370 bin TL'den başlayan projede lansman öncesi indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Adres Koru Evleri'nde çocuklara özel koru alanı! 435 bin TL'ye!

Sancaktepe'de inşa edilen Adres Koru Evleri'nde çam ağaçlarından oluşan 4 dönümlük koru alanı bulunuyor. Projede satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

ADG Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADG Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Adıgüzel tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Bölge Gayrimenkul Darıca'da ofis açtı!

2011 yılında iki genç girişimci Fuat ÖZDAĞ ve Gökhan ADIGÜZEL ortaklığında kurulan Bölge Gayrimenkul, şuan 4 ofisiyle Kocaeli Gebze ve Darıca hizmet veriyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1'den 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor.

Sancaktepe Dumankaya Adres fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Sancaktepe Dumankaya Adres fiyatları 151 bin TL'den başlıyor.

Adg Adigüzel adres Haberi

Adg Adigüzel adres

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi konusu: 
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...