30 / 04 / 2024

adil ışık bodrum avm

adil ışık bodrum avm

Giyim markası olarak dünya genelinde tanınan Adl Bodrum'da 120. mağazasını açtı...

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Kırkaya ve Erdem Argun ortaklığında kuruldu.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adil Köroğlu, Halil Çelik ve Mustafa İlhan Kayabaş ortaklığında Bakırköy'de kuruldu.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Ev arayanlar artık bodrum katı da geziyor!

Yaşanan İzmir depremi sonrası gayrimenkul sektörünün gündemi tekrardan deprem oldu. Yeni ev arayışına girenlerin en çok dikkat ettiği konulardan biri de evin depreme karşı güvenli olup olmaması...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Adil Işık Group Ortadoğu'da büyümeyi planlıyor!

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Ajda Pekkan Bodrum'da emlakçı oldu!

Ajda Pekkan'ın sık sık Bodrum'a gitmesi dikkat çekiyordu. Nedeni belli oldu. Süperstar, Türkbükü-Yalıkavak civarında emlakçılığa soyundu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Bodrum Loft Projesi'ne ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

Pera Gümüşlük Bodrum fiyatları!

Pera Gümüşlük Bodrum projesi Perataş İnşaat imzası taşıyor. 2018 yılında teslimleri yapılacak olan proje 10 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Adil Işık mağaza sayısını ikiye katlayacak!

Yurt dışında 45 mağazası olan Adil Işık Group Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık, “2017 yılında mağazalaşma ve ciro anlamında yüzde 100 büyüme hedefliyoruz” diye konuştu.

adil ışık bodrum avm Haberi

adil ışık bodrum avm

Yaklaşık 300 satış noktası bulunan Adl, Bodrum2da 350 metrekare büyüküğünde bir mağaza açtı. Bodrumdaki ile birlikte 120. mağazasını açan Adl, büyümeye devam...