07 / 05 / 2024

Adil Mahallesi Semt Konağı

Adil Mahallesi Semt Konağı

Sultanbeyli’de temel atma ve açılış törenine katılan Kadir Topbaş, ilçeye 622 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. Sultanbeyli'den 3 ayrı metro hattının geçeceği müjdesini veren Topbaş, "İkisi 2019’a yetişecek" dedi.

Sultanbeyli Adil Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Adil Mahallesi, 7224 ada, 4 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu imar barışı ile çözüldü!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Adil Mahallesi'nin en büyük sorununun mülkiyet olduğunu söyledi.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde emlak fiyatları arttı!

İstanbul’un orta yerindeki Gazi Mahallesi bildiğimiz Gazi değil artık. Semt sakinlerinin ağzından ‘huzur’ kelimesi düşmüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Gazi Modeli Projesi sayesinde Gazi Mahallesi normal hayatına döndü.

Sultanbeyli Adil Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Sultanbeyli İlçesi, Adil Mahallesi, 7224 ada 4 parsel ve komşuluğundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı....

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Kocaeli Mehmetağa Mahallesi semt meydanına kavuşuyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Kayseri Cırgalan semt konağına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Adil Mahallesi Semt Konağı Haberi

Adil Mahallesi Semt Konağı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultanbeyli'ye yaptığı Adil Mahallesi Semt Konağı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası ve Futbol Sahası törenle hizmete açıldı. 



Sultanbeyli Cami, Kent Meydanı ve Otopark inşaatının da temelinin atıldığı törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, şehre 11 yılda 68,5 milyar lira, Sultanbeyli'ye de 662 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.



İKİ HAT 2019'DA AÇILACAK

Sultanbeyli'ye en modern sarı otobüsleri verirken her mahalleye metro sözü verdiklerini hatırlatan Topbaş, geçmişte otobüslerin gelmediği Sultanbeyli'ye 3 tane metro hattı geleceğini müjdeledi. Yeni alacakları 400 otobüsle birlikte ilçeye gelen otobüslerin sefer sayılarını da arttıracaklarını kaydeden Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:“Buraya yerleşirken metro geleceğini hayal edebilir miydiniz? Sultanbeyli'ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar'a, Kartal'a, Kadıköy'e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu...