29 / 04 / 2024

Adım İstanbul değerleme raporu

Adım İstanbul değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul'un değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adım İstanbul ile Evvel İstanbul projesinin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Adım İstanbul ve Bahçekent Flora'nın değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adım İstanbul ve Bahçeket Flora projelerinin değerleme raporlarını yayınladı.

Adım İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Adım İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Kayabaşı Adım İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı 3. Etap ASKGPİ ihalesi kapsamında inşa edilen Adım İstanbul projesinin değerleme raporunu yayınladı.

İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO, İş İstanbul 34 plazadaki 26 adet bağımsız bölümün değerleme raporunu yayınladı. Peki İş İstanbul 34 plazadaki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Sarphan Finanspark projesindeki 2 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Sarphan Finanspark" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO 2020 yılı değerleme şirketini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den 2020 yılında değerleme hizmeti alacak...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 bağımsız bölüm 2019 değerleme raporu!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi 11 bağımsız bölüm 2019 değerleme raporu!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi 11 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Elexia Levent'teki 53 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Elexia Levent'teki 53 bağımsız bölümün değerleme raporunu yayınladı...

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Adım İstanbul değerleme raporu Haberi

Adım İstanbul değerleme raporu


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesinin yıl sonu değerlemesi açıklandı. 

Kap Açıklaması:
İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İş (Evvel-Adım İstanbul) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için