06 / 05 / 2024

adıyaman 30 ağustos caddesi kamulaştırma

adıyaman 30 ağustos caddesi kamulaştırma

Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan 30 Ağustos Caddesi üzerindeki bazı mülk sahipleri anlaşmaya yanaşmayınca, evler yol içerisinde kaldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 30 Ağustos gram altın fiyatı ne kadar? 30 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü önceki güne göre inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Peki, altın fiyatları 30 Ağustos 2023 Çarşamba ne kadar oldu? Bugün gram altın ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dolar yarın bu kadar olacak! 30 Ağustos 2023 Döviz Kurları: Dolar, Euro, Sterlin!

Şu günlerde, anlık olarak dolar, euro ve sterlin gibi temel para birimlerinin döviz kurları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Peki, Bugün dolar ne kadar? 30 Ağustos çarşamba euro, dolar, sterlin kaç TL? İşte güncel döviz kurları...

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün bankalar açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, resmi tatilin etkileri de birçok alanda hissedilecek. 101. yıl dönümü olan bu özel günde, bankalar, kargolar ve PTT'nin çalışma durumları merak konusu oldu. İşte 30 Ağustos 2023 Çarşamba günüyle ilgili önemli bilgiler...

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

adıyaman 30 ağustos caddesi kamulaştırma Haberi

adıyaman 30 ağustos caddesi kamulaştırma

Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan 30 Ağustos Caddesi üzerindeki bazı mülk sahipleri anlaşmaya yanaşmayınca, evler yol içerisinde kaldı.

Adıyaman Belediyesi daha önceden tek gidiş tek geliş olan yolu genişletti. Yol genişletme çalışmaları kapsamında yol üzerinde kalan 17 hak sahibi ile anlaşarak ev ve işyerlerini kamulaştırdı. Kamulaştırma işlemine yanaşmayan veya fazla para isteyen hak sahipleri ile anlaşılamayınca yol yapımı bir süre gecikti.

Yolun gecikmesine tepki gösteren vatandaşlar yolun biran önce bitirilmesi için çeşitli eylemler yaptılar. Bunun üzerine Belediye kamulaştırdıkları yerleri yıkarak yola dahil etti.

Belediye tek gidiş ve tek geliş olan yolu çift gidiş geliş yaparak 22 metre genişliğinde cadde açtı.

Ev ve işlerleri yol ortasında kalan ve anlaşılamayan 7 hak sahibi ile sürekli görüşen belediye yetkilileri 2 kişiyle daha anlaştı.

Anlaşma...