21 / 05 / 2024

Adıyaman Bahçecik taziye evi projesi

Adıyaman Bahçecik taziye evi projesi

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Bahçecik Mahallesine inşa edilecek olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

Adıyaman'a 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Adıyaman'da 452 dönüm alana 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacağı açıklandı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki gösterdi ve açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1201 ada, 35 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Adıyaman Millet Bahçesi'nin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman'ın Besni ilçesine yapılması planlanan Millet Bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman Merkez'e millet bahçesi müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 20 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi 2 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi ihalesi 20 Temmuz'da!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 20 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman'da kent yatırımları devam ediyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Altınşehir Mahallesinde taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman Bahçecik taziye evi projesi Haberi

Adıyaman Bahçecik taziye evi projesi


Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Her Mahallede Bir Taziye Evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılacak olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.


Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, mevcut taziye evinin yetersiz olmasından dolayı Bahçecik Mahallesi’ne toplam 480 metrekarelik alana bayan ve erkekler için iki katlı yeni bir taziye evi inşa edileceğini ve 3-4 ay içerisinde bu taziye evini tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.




Adıyaman...