06 / 05 / 2024

Adıyaman Belediyesi kamulaştırma

Adıyaman Belediyesi kamulaştırma

Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan 30 Ağustos Caddesi üzerindeki bazı mülk sahipleri anlaşmaya yanaşmayınca, evler yol içerisinde kaldı.

Adıyaman için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

8 il için acele kamulaştırma kararı!

Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Adıyaman Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili Merkez ilçesi, Mara Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Adıyaman Belediye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Rize Güneysu Millet Bahçesi için kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Güneysu Belediyesi Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman'da acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey'deki kamulaştırma çalışmaları ilgili bir açıklama yaptı.

Bingöl Belediyesi'nden kamulaştırma açıklaması!

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde uygulanan ‘2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında kamulaştırma kararı alınan araziler için bakanlıktan ödenek çıkarılmasına müteakip kamulaştırma çalışmalarına başlanacak.

6 ilde acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu 6 ilde yer alan bazı taşınmazları kamulaştırma kararı aldı. Enerji santralleri nedeniyle kamulaştırılacak taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek.

Adıyaman Belediyesi kamulaştırma Haberi

Adıyaman Belediyesi kamulaştırma

Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan 30 Ağustos Caddesi üzerindeki bazı mülk sahipleri anlaşmaya yanaşmayınca, evler yol içerisinde kaldı.

Adıyaman Belediyesi daha önceden tek gidiş tek geliş olan yolu genişletti. Yol genişletme çalışmaları kapsamında yol üzerinde kalan 17 hak sahibi ile anlaşarak ev ve işyerlerini kamulaştırdı. Kamulaştırma işlemine yanaşmayan veya fazla para isteyen hak sahipleri ile anlaşılamayınca yol yapımı bir süre gecikti.

Yolun gecikmesine tepki gösteren vatandaşlar yolun biran önce bitirilmesi için çeşitli eylemler yaptılar. Bunun üzerine Belediye kamulaştırdıkları yerleri yıkarak yola dahil etti.

Belediye tek gidiş ve tek geliş olan yolu çift gidiş geliş yaparak 22 metre genişliğinde cadde açtı.

Ev ve işlerleri yol ortasında kalan ve anlaşılamayan 7 hak sahibi ile sürekli görüşen belediye yetkilileri 2 kişiyle daha anlaştı.

Anlaşma...