14 / 05 / 2024

Adıyaman çocuk parkı çökme

Adıyaman çocuk parkı çökme

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da istinat duvarı çöktü!

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yapımı mecliste!

Adıyaman Valiliği 2018 yılı Yatırım Programında yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için ayrılan bütçe TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman'da 300 yataklı hastanenin proje ihalesi yapıldı!

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Adıyaman çocuk parkı çökme Haberi

Adıyaman çocuk parkı çökme

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü.

Milliyet'te yer alan habere göre; dün akşam saatlerinden beri süren sağanak yağmur sonucunda, Erdemoğlu Mahallesi'ndeki İşitmenler Parkının çevre duvarı öğle saatlerinde aniden çöktü. 

Kimsenin olmadığı sırada çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından...