21 / 05 / 2024

Adıyaman depremzede evleri

Adıyaman depremzede evleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman'da depremzedeler için yaptırılan konutları inceledi.

Samsat'ta depremzede evleri 130 bin TL'den satılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için 403 konut inşa ediliyor. Tek katlı konutlar için 130 bin TL istenen projede çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri satış fiyatları!

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri satış fiyatları 65 bin 362 TL'den başlıyor. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Evleri başvuruları ne zaman başlayacak?

54 dairelik Adıyaman Gerger TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 daire alternatiflerine yer veriliyor. Peki, Adıyaman Gerger TOKİ Evleri başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru!

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Gerger Şubesi'nde yürütülecek. Projede fiyatlar 65 bin 362 TL'den başlıyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Evleri kura çekimi!

Adıyaman Gerger TOKİ Evleri kura çekimi Gerger Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Başvuru işlemleri sona eren projede 110 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılacak.

Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri' nde teslimler Nisan 2016' da!

Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri' nde teslimler Nisan 2016' da yapılması planlanıyor.

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman depremzede evleri Haberi

Adıyaman depremzede evleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, depremzedeler için yaptırılan konutlarda incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Soylu, bölgede bulunan programlar için AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ile Samsat ilçesine ziyarette bulundu.

Kentte geçtiğimiz yıl oluşan deprem sonrasında mağdur olan vatandaşlar için AFAD tarafından yaptırılan 394 konutu inceleyen Soylu, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ile konutlarda oturan vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Soylu, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara da çeşitli hediyeler verdi, hatıra fotoğrafı...