03 / 05 / 2024

Adıyaman Kahtada alt yapı çalışmaları devam ediyor

Adıyaman Kahtada alt yapı çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan alt yapı çalışmaları Kahta ilçe Çobanlı Mahallesi’nde devam ediyor.

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprü'nün restorasyonu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan tarihi Altınlı Köprü'nün restorasyonuna ve sular altında kalacak olan tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman'da kent yatırımları devam ediyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Altınşehir Mahallesinde taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Adıyaman Altınşehir'de yol yapımına tepki!

Adıyaman Altınşehir Mahallesi içerisinden geçen Bağdere yolunda yapılan çalışmaya mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

Adıyaman’ın alt yapısı değişiyor!

Adıyaman’da olası altyapı problemlerini köklü olarak ortadan kaldırmak için milyon TL değerinde bir yatırım projesi hazırlayan Adıyaman Belediyesi ASKİM Müdürlüğü tarafından şehrin alt yapısı değiştiriliyor.

Adıyaman Besni TOKİ Konutları 2017'de teslim edilecek!

Adıyaman Besni ilçesinde yapımı süren alt gelir grubu aileler için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yapılan 472 adet konut 2017 yılında teslim edilecek.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni yol!

Adıyaman Belediyesi tarafından geçen yıl yapımı tamamlanan Karaali Köprüsünü, Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi kavşağına bağlamak için Altınşehir Mahallesinde yeni bir yol çalışmasına başladı.

Adıyaman Kahtada alt yapı çalışmaları devam ediyor Haberi

Adıyaman Kahtada alt yapı çalışmaları devam ediyor

Kahta Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Çobanlı Mahallesi’ne 20 yıl boyunca alt yapı sorununu girmesi planlanan 2 kilometrelik Goriger Boru hattı döşendi. Son 1,5 yılda alt yapı da büyük değişime imza attıklarını ifade eden Başkan Toprak, “İnsanlarımızın hakkı olan hizmetleri onlara verme gayreti içerisindeyiz. Bu yüzden bizim belediyecilik anlayışımızda makamda oturmak yok, saha da çalışmak var. Bugüne kadar vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İnsanımızın daha kaliteli, sağlıklı ve rahat yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yarınımız bugünden daha da iyi olacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde...