03 / 05 / 2024

adıyaman metruk bina yıkımları

adıyaman metruk bina yıkımları

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

Adıyaman Besni'de 4 katlı bina tahliye edildi!

Adıyaman Besni'de Suriyeli ailelerin kaldığı apartman binada oluşan çatlakların risk yarattığı gerekçesi ile tahliye edilerek müdürlendi...

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Adıyaman Belediyesi ek bina inşaatı yükseliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen ek binanın inşaatı son sürat devam ediyor. Yetkililer binanın 2018 yılının başlarında tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Adıyaman Samsat'ta bin bina hasarlı!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, depremde zarar gören Samsat ilçesindeki hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Erin, toplam 2 bin civarında bina bulunan Samsat'ta bin binada hasar oluştuğunu söyledi.

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Adıyaman Turgut Reis Mahallesi'nde asansör kazası!

Adıyaman'da iş merkezinin giriş katından asansör boşluğuna düşen Suriye uyruklu kişi yaralandı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, zemine çakılan asansörde bir kadın bulunduğunu belirledi.

Adıyaman’daki metruk evler ne zaman yıkılacak?

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

Adıyaman Çelikhan Emniyet Amirliği'nin temeli atıldı!

Adıyaman'da Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının temeli atıldı. Mevcut bina, 1993 yılında yapıldı. Yapının geçen yıl depreme dayanıksız olduğu belirtildi.

Adıyaman Üniveristesi enstitüler binası hizmete açıldı!

Enstitüler binasına gelerek incelemelerde bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yapımı geçen ay tamamlanan binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Üniversitesi'nin enstitüler binası hizmete açıldı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından kampüs alanı içerisinde inşa edilen enstitüler binası hizmete açıldı. Enstitüler binasına bir ziyaret gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

adıyaman metruk bina yıkımları Haberi

adıyaman metruk bina yıkımları

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor. Yol kenarında bulunan metruk evin duvarlarının bir kısmı tamamen yıkılırken bir kısmı ise eğrilerek yoldan geçen onlarca vatandaşlara ve mahallede oyun oynayan çocuklar için adete kazalara davetiye çıkarıyor.


Metruk evin yağışlı havalarda daha da kötü bir hale geldiğini vurgulayan vatandaşlar, tehlike saçan metruk evin ya tamamen yıkılmasını yada onarılmasını...