12 / 05 / 2024

Adıyaman ohal kapsamı

Adıyaman ohal kapsamı

Adıyaman’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıf kapatıldı.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adıyaman Mara'da dönüşüm başladı!

Adıyaman'ın Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Proje kapsamında anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor.

Adıyaman'da anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mara Mahallesinde anlaşma sağlanan yapılar için yıkım kararı verildi ve çalışmalar başladı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan yapılar bir bir yıkılıyor. 

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

TOKİ Adıyaman Gerger başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adıyaman Gerger Projesi kapsamında 54 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. TOKİ Adıyaman Gerger başvuruları bugün başlıyor

Adıyaman Koçali Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman-Kahta (Koçali Barajı ve Sulaması) (GAP) Projesi Kapsamındaki Koçali Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Adıyaman Gerger başvuruları başladı!

TOKİ'nin Adıyaman Gerger Projesi kapsamında hayata geçirdiği proje kapsamında yer alan 54 konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Adıyaman Gerger başvuruları başladı.

Adıyaman ohal kapsamı Haberi

Adıyaman ohal kapsamı

15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu ve mali destek sağladığı iddia edilen 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıfta arama yapıldı.


Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği’nce yürütülen soruşturma kapsamında, kentte FETÖ  ile bağlantılı olduğu öğrenilen 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıf daha sonra kapatıldı.


Öte yandan Adıyaman Üniversitesi’nde 3 akademik personel, 3 idari personel, Türkiye Petrolleri’nde 6 mühendis, Adıyaman Müftülüğünde 3 imam hatip, 2 müezzin ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde ise 1 kişi görevden uzaklaştırıldı.




Adıyaman...