19 / 05 / 2024

adıyaman recep tayyip erdoğan köprüsü

adıyaman recep tayyip erdoğan köprüsü

Bakan Elvan, Kahta ile Siverek'i birbirine bağlayan Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsüne, Cumhurbaşkanının uygun görmesi halinde "Recep Tayyip Erdoğan" isminin verilmesini düşündüklerini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman’da konuştu, çiftçiye müjdeli haber verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı konuşmada, sarmalı kıyılmış tütündeki yüzde 55 olan ÖTV’nin yarı yarıya indirileceğini, böylece üreticinin şirketlere göre ürünlerini pazarlama imkânı bulabileceğini söyledi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm onaylandı!

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin Bakanlar Kurulunda alınan karar, Cumhıubaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman’ın kentsel dönüşümü onaylandı!

Adıyaman’daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin Bakanlar Kurulu’nda alınan karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlandı. Müjdeyi Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da Nissibi Köprüsü’yle birlikte 482 milyon liralık kamu, 228 milyon liralık özel sektör olmak üzere, toplam 710 milyon liralık eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

Adıyaman Nissibi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı.

Adıyaman Üniversitesi'nin 7 yatırımı yarın açılacak!

21 Mayıs’ta Adıyaman’da bir dizi açılış ve temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi’nin 7 adet yatırımının açılışını yapacak.

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

adıyaman recep tayyip erdoğan köprüsü Haberi

adıyaman recep tayyip erdoğan köprüsü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kahta ilçesi ile Şanlıurfa'nın Siverek ilçesini birbirine bağlayan Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsünde yaptığı incelemenin ardından Adıyaman Valiliğini ziyaret etti.


Valilikte onur defterini imzalayan Elvan, gazetecilere ziyaretine ilişkin açıklamada bulundu. Nissibi köprüsünde yaptığı incelemeden sonra vatandaşların köprünün ismi konusunda yoğun talebi bulunduğunu vurgulayan Elvan, şunları kaydetti: "Oradaki vatandaşlarımızın köprünün ismi konusunda yoğun bir talebi söz konusu. Özellikle köprünün isminin Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesini ısrarla dile getirdiler. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Eğer kendisinin de uygun görmesi halinde köprüye Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz." Nissibi köprünün trafiğe açılmasıyla birlikte, Adıyaman'ın ulaşımda iyi bir konuma geleceğini vurgulayan Elvan, bölge illerini birbirine bağlayacak köprüyle kentin gelişmesi ve ticaretinde önemli bir kavşak haline geleceğine...