08 / 05 / 2024

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi

Adıyaman’da üretim ve ihracat kapasitesinin geliştirilerek sanayi sektöründe ihtisaslaşmanın desteklenmesi amacıyla İpekyolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Adıyaman OSB’de kurulacak olan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi için Çalıştay düzenlendi.

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Koyun ve Samet Çoban ortaklığında kuruldu.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Asma Konut Geliştirme Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asma Konut Geliştirme Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Altıntaş ve Kerim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farruh Fırat Karayılanoğlu tarafından kuruldu.

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Fatih Alkan ve Mustafa Emre Bayram ortaklığında kuruldu.

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi Haberi

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi

İsias Otelde düzenlenen Çalıştaya Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, OSB Başkanı Abdulkadir Çelenk, işadamları, İpekyolu Kalkınma Ajansı Uzmanları ile bazı kurum amirleri katıldı.


Çalıştayın açılış konuşmasını yapan İKA Program Birim Başkanı Abdulmenap Ertaş, Adıyaman OSB’de kurulacak olan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezinin İKA’nın güdümlü projeleri kapsamında gerçekleştirileceğini belirterek, “Bugün merkez kurulmadan önce fizibilite çalışmasını yaparak bu çalıştayı düzenledik. Bu merkezin kurulması ile birlikte Adıyaman sanayisinin daha çok AR-GE ve innovasyona yönelmesini sağlayacağız. Yapılacak olan bu merkezde test ve uygulamaların yer alacağı 4 ana faaliyet yer alacaktır”dedi.


Bir ilin gelişmesi için o ilde var olan bazı şartların olması gerektiğini dile getiren Adıyaman OSB Başkanı Abdulkadir Çelenk ise, “Bunlardan...