28 / 07 / 2024

Adıyaman Sultangazi kültür merkezi

Adıyaman Sultangazi kültür merkezi

ADIFED’nun Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ömer Özkartal, Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun öncelikli hedefinin Sultangazi ilçesinde bir kültür merkezini inşa etmek olduğunu söyledi.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Adıyaman Kömür'e spor tesisi yapıldı!

Adıyaman’ın Kömür Belde Belediyesinin kayyum Belediye Başkanı Adem Kaya, bir ay gibi kısa sürede spor tesisi projesini hayata geçirdi...

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Kocaeli kültür merkezi için ilk adım atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da hayata geçirilecek olan kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. 

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyan Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Adıyaman Sultangazi kültür merkezi Haberi

Adıyaman Sultangazi kültür merkezi

ADIFED Başkanı Nevzat Bayhan başkanlığında toplanan ve yaklaşık 50 kişinin katıldığı Yönetim Kurulu toplantısında bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi ve iş adamı Ömer Özkartal, “STK’lar kilit rol oynama konusunda toplumun en önemli hayır kuruluşlarının başında yer almaktadır. Daha doğrusu buralar, zaman ve nakdini vererek insanların hayır dualarının kazanıldığı anahtar bir rol üstlenmektedir. Adıyamanlılar Vakfı’nın kurucu üyeleri olarak bunun farkında olmasaydık belki bugün 6 katlı kültür merkezimiz olmazdı. Şayet 30’a yakın derneği bünyesinde barındıran Adıyaman Dernekler Federasyonu da geleceğe dair kalıcı bir eser bırakmak istiyorsa İstanbul’da yaklaşık 50 bin Adıyamanlı hemşerilerimizin yaşadığı Sultangazi ilçesinde ne yapıp edip en az 4 veya 5 katlı bir kültür merkezi inşasını gerçekleştirmesi lazım. Bu konuda Adıyamanlılar Vakfı’mıza da ne düşerse üzerimize...