06 / 05 / 2024

adıyaman tanıtımı

adıyaman tanıtımı

İstanbul'da Feshane'de düzenlenecek olan "Adıyaman Günleri" ile alakalı hazırlanan tanıtım afişi için bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, "Adıyaman'ı tanıtım için tek afiş yetersiz olabilir.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman, Antalya'da tanıtılıyor!

Kommagene Krallığının Başkenti Adıyaman’ımız, Turizmin Başkenti Antalya’da tanıtılıyor. Antalya Cam piramitte düzenlemiş olduğu Adıyaman tanıtım günlerine beklenenden çok fazla katılım sağlandı.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

Muğla Kaunos Antik Kenti'nin tanıtımına önem verilecek!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi sınırları içinde bulunan, bir diğer adı da "Kbid" olan Kaunos Antik Kentinin tanıtımına önem verilecek.Kaunos Antik Kenti bölgenin önemli turizm noktalarından olma özelliği taşıyor.

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarını hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

adıyaman tanıtımı Haberi

adıyaman tanıtımı


Tanıtım için Tek Afiş Yeterli Adıyaman Valiliği tarafından bu yıl ilk defa 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul'da Feshane'de düzenlenecek olan "Adıyaman Günleri" ile alakalı hazırlanan tanıtım afişi için bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, "Adıyaman'ı tanıtım için tek afiş yetersiz olabilir. 


İstanbul'daki sivil toplum kuruluşlarının da üzerinde mutabık kalacağı Adıyaman ile ilgili daha kapsayıcı yeni afişlerin çıkarılması için Sayın Valimiz ile yakın bir zamanda görüşme yapacağız" şeklinde konuştu. Adıyamanlılar Vakfı'nın düzenlediği bayramlaşma töreninde tanıtım günleriyle ilgili konu masaya yatırıldığı sırada Mustafa Çingay adlı bir vatandaş, Adıyaman tanıtım günleriyle alakalı yapılan afişi göstererek, "Başkanım, bu tanıtım günleri sadece Nemrut ve Cendere Köpriisü'nii tanıtmakla mı sınırlı olacak? Siz bu afişi yeterli görebiliyor musunuz?" sorusu üzerine bir açıklama yapan...