28 / 04 / 2024

Adıyaman, Antalya'da tanıtılıyor!

Adıyaman, Antalya'da tanıtılıyor!

Kommagene Krallığının Başkenti Adıyaman’ımız, Turizmin Başkenti Antalya’da tanıtılıyor. Antalya Cam piramitte düzenlemiş olduğu Adıyaman tanıtım günlerine beklenenden çok fazla katılım sağlandı.



2-5 Haziran arası halka açik kalacak olan Adıyaman tanıtım günleri vesilesiyle Adıyamanlı ve Antalya’daki siyasetçiler bürokratlar iş adamları ve vatandaşlar bir araya gelerek tarihi günlerinden birini yaşadı.


Tanıtım günlerinin açılışınıa Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adiyaman Vali Yardimcisı Murat Sözen, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü, Aksu belediye başkanı Halil Şahin, Serik belediye başkanı Ramazan Çalık teşekkür Adıyaman’ın bütün ilçe kaymakamları belediye başkanları Antalya’nın birçok ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.


Adiyaman’ın tarihi, turiz ve bütün güzelliklerin sergilendiği tanitim günlerinde Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi, bir çok kurum ve kuruluşlarla birlikte bütün ilçeler Kaymakamlik ve Belediye işbirliğince stantlarini açarak bu anlamlı günde bütün güzellikerini fırsattan istifade gelen ziyaretçilere tanitmaya ve anlatmaya çalıştılar.


Ayrıca çiğköfte sektöründe dünyanın en önemli markası olan Oses çiğköfte de hem içerde ve hem dışarda standını açarak bu güzel damak tadını herkese tattirmanın gayreti iresinde oldu.Yine Adıyaman’dan gelen bir çok firma da burada stand açarak yöresel lezzetleri dünya ya sunmanın haklı gururunu yaşadılar.



Adıyamanlılar Vakfı ise bugüne kadar çıkartmış olduğu gergin her sayısını Adıyaman tanıtım günlerine katılan bütün kurum ve kuruluşların birlikte bütün firmaların yasalarında yer aldı.


Etkinliklere TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Aydın, Belediye Başkan’ımız Sayın F.Hüsrev Kutlu başta olmak üzere tüm ilçe Kaymakamlarımız ve Belediye Başkan’larımız ile Kurum Amirleri katılıyor.. Geceye Kahta’lı Miçe Adıyaman müziği ile renk katıyor..



Adıyaman Haber


Geri Dön