05 / 05 / 2024

Adıyamanlılar Vakfı

Adıyamanlılar Vakfı

Kommagene Krallığının Başkenti Adıyaman’ımız, Turizmin Başkenti Antalya’da tanıtılıyor. Antalya Cam piramitte düzenlemiş olduğu Adıyaman tanıtım günlerine beklenenden çok fazla katılım sağlandı.

Adıyaman Kahta Gölgeli Köyü'nde çok amaçlı kültür merkezi açıldı!

Merkezi İstanbul’da bulunan Kâhta ilçesi Gölgeli Köyü Derneği tarafından Kâhta’ya bağlı Gölgeli Köyü’nde son derece muhteşem bir çok amaçlı “Kültür Merkezi” hizmete açıldı.

Adıyaman Sultangazi'de kültür merkezi inşa edilecek!

ADIFED’nun Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ömer Özkartal, Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun öncelikli hedefinin Sultangazi ilçesinde bir kültür merkezini inşa etmek olduğunu söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı’nın Yeni Yönetim Kurulu toplantı yaptı!

Kısa bir zaman önce vakıf bayrağını Ömer Özkartal’dan devralarak göreve başlayan Ramazan Aksoy, ilk yeni Yönetim Kurulu toplantısını Mütevelli Heyet üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirdi.

KİPTAŞ, ikinci sahabe kabrini yapacak!

Adıyaman'daki Safvan Bin Muattal'ın kabri çevresinde yapılacak külliye için KİPTAŞ tarafından 30 milyon liralık bir proje hazırlandı

Emlak sitelerinde takas ilan sayısı arttı! Takasla konut satışları o ilde resmen patlama yaşadı!

Artan fiyatlar ve yükselen kredi faiz oranlarından dolayı emlak sitelerinde takas ilan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.  O ilde ise resmen takasla konut satışları patlama yaşadı...

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

Bakan Işıkhan'dan emeklilere son dakika müjdesi: Emekli maaşlarında iyileştirmelere dair gereken adımları atacağız!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği maş zammına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaptı. Işıkhan yılbaşında emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmelere ilişkin gereken adımları atacaklarını söyledi.

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Sizin de adınıza yanlış ceza kesilmiş olabilir! Herkesin hemen kontrol etmesi gerekiyor!

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat... Sizin de adınıza yanlış ceza kesilmiş olabilir... Herkesin hemen kontrol etmesi gerekiyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

Az ve orta hasarlı binalara DASK ne kadar ödeme yapar? Devlet desteği olacak mı? İşte yanıtı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da orta ve az ölçekli hasar yaşadı. Vatandaşlar devlet desteğinin hangi binaları kapsadığını araştırıyor. Birçok vatandaş DASK ödemeleri ve devlet desteklerinin detaylarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Gram altın adım adım rekora gidiyor! Tepe nokta belli oldu! Altın yatırımcıları elinizi çabuk tutun

Gram altın bu hafta, ons altındaki yükselişle beraber rekor kırdı. Gram altın adım adım yeni rekora giderken, uzman isim altın için tepe noktayı açıkladı. Yatırımcılar elinizi çabuk tutun, gram altın bu kadar olacak...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

Adıyamanlılar Vakfı Haberi

Adıyamanlılar Vakfı

2-5 Haziran arası halka açik kalacak olan Adıyaman tanıtım günleri vesilesiyle Adıyamanlı ve Antalya’daki siyasetçiler bürokratlar iş adamları ve vatandaşlar bir araya gelerek tarihi günlerinden birini yaşadı.


Tanıtım günlerinin açılışınıa Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adiyaman Vali Yardimcisı Murat Sözen, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü, Aksu belediye başkanı Halil Şahin, Serik belediye başkanı Ramazan Çalık teşekkür Adıyaman’ın bütün ilçe kaymakamları belediye başkanları Antalya’nın birçok ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.


Adiyaman’ın tarihi, turiz ve bütün güzelliklerin sergilendiği tanitim günlerinde Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi, bir çok kurum ve kuruluşlarla birlikte bütün ilçeler Kaymakamlik ve Belediye işbirliğince stantlarini açarak bu anlamlı günde bütün güzellikerini fırsattan istifade gelen ziyaretçilere tanitmaya...