17 / 05 / 2024

Adıyaman Tut Yolu çökme

Adıyaman Tut Yolu çökme

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve 2016 yılı içerisinde yapılan Tut Karayolunda çökme meydana geldi.

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman'daki taş evlerin turizme kazandırılması bekleniyor!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde inşa edilen taş evlerin tamamlanarak turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Adıyaman Tut Yolu çöktü!

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve 2016 yılı içerisinde yapılan Tut Karayolunda çökme meydana geldi.

Adıyaman'da mesire alanı yolu yenilenecek!

Adıyaman'a bağlı Yaylakonak Beldesinin Zivar mezrasında bulunan Gürlevik içme suyunun bulunduğu mevkisine yapılan mesire alanı yolu bakım bekliyor.

Adıyaman'da bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı!

Adıyaman Alitaşı mahallesinde bulunan Karaali Caddesi üzerine belediye ekipleri bisiklet yolu yaptı. Trafik Amirliği ekipleri, Eğri Çayı Parkı önünde Karaali Caddesi üzerindeki ilk bisiklet yolunu belirleyen çizgileri çizdi.

Adıyaman’da bisiklet yolu yapıldı!

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ekipleri tarafından bisiklet yolu yapıldı. Bir buçuk kilometre uzunluğunda çizilen bisiklet yolunun kentin başka yerlerinde de yapılacağı ifade ediliyor.

Adıyaman Hastanesi'nin acil servis yolu asfaltlandı!

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis yolu, daha önceden mucurlu olmasından ve bazı bölgelerinde yaşanan çökmeler nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşıyordu.

Adıyaman Esentepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Tut Yolu çökme Haberi

Adıyaman Tut Yolu çökme


Tut İlçe Karayolunun 10. kilometresinde yağışlardan dolayı çökme meydana geldi. 14 Kilometrelik Tut Karayolunun 10. Kilometresinde yağışların ardından çökme meydana gelince Karayolları Adıyaman Şube Şefliği ekipleri önlem aldı. Ağbelin Tepesi olarak bilinen bölgedeki çökme nedeniyle işaretlemeler yapılarak yol tek şeritten veriliyor.

Sürücüler ve vatandaşlar, dolgu yapılan yolun ilk yağışla birlikte çökmesinin ileride daha büyük tehlikelere işaret ettiğini belirterek, biran önce önlem alınması gerektiğini dile getirdiler.

Yetkililer, karayolundaki çalışmaların tamamlanmadığını, hala müteahhit firmanın sorumluluğunda olduğunu ve yaşanabilecek olumsuzlukların giderileceğini ifade etti. Ayrıca bazı bölgelerde toprak kayması olduğu için yola dökülen kaya ve toprak yığınlarının ekipler tarafından temizlendiği...