26 / 07 / 2024

Adıyamana yeni spor eğitim merkezi yapılacak

Adıyamana yeni spor eğitim merkezi yapılacak

Yakın tarihte ilimizde yapılacak olan spor eğitim merkezinin bu yıl içerisinde yapım ihalesinin gerçekleşeceğini söyleyen Vali Mahmut Demirtaş, “Bu proje Adıyaman’ı uçuracak olan projelerden bir tanesidir” dedi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Elinizdeki altınları bozdurmayın diyen Altın Kahini İslam Memiş çılgın rakamı resmen açıkladı! Adım adım yeni rekor

Altın fiyatları haftanın ilk günü de yükselmeye devam ederken Altın Kahini İslam Memiş ''elinizdeki altınları bozdurmayın'' diyerek gram altının geleceği çılgın rakamı resmen açıkladı. Adım adım yeni rekor geliyor. Son dakika İslam Memiş altın yorumu..

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Adıyamana yeni spor eğitim merkezi yapılacak Haberi

Adıyamana yeni spor eğitim merkezi yapılacak

Vali Mahmut Demirtaş, bu yatırımın manzarasının güzel bir alanda olduğunu ve bu manzarayı gören eğitimcilerin tercih edecekleri ilk yerin Adıyaman olacağını ifade etti. 


Seyir tepesinin alt kısmında Orman İşletme İl Müdürlüğü’ne ait olan 65 dönümlük arazinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildiğini ve bu alanda hizmet içi eğitim merkezinin yapılacağını müjdeleyen Vali Mahmut Demirtaş, “O alanda kaçak yapılaşma vardı. O kaçak yapıyı da yıktırdık. Bakanlıkla yapmış olduğumuz görüşmede 65 dönümü sadece İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis ettik. Bu proje bu yıl yatırım programında da var. Hizmet içi eğitim merkezinin bu alanda yapılması yönünde bir projemiz var. Zaman zaman Adıyaman’da vatandaşlarımız ve öğretmenlerimiz hizmet içi eğitim merkezinin şehir merkezinde yapılmasını istiyorlardı. Eğer bu yatırım için 50 yıl sonrasını düşünüyorsanız, bu yatırımın...