29 / 04 / 2024

adıyamanda yangın

adıyamanda yangın

Adıyaman'da bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında 15 kişi dumandan etkilendi. Dumanın merdiven boşluklarını doldurması nedeniyle bazı katlarda oturanlar balkonlarında mahsur kaldı.

Adıyaman'da bir okulun kalorifer kazanı patladı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir okulun kalorifer kazanının patlaması sonucu kalorifer dairesinde yangın çıktı. Okul yönetiminin haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Adıyaman'da orman yangını meydana geldi!

Gölbaşı - Malatya karayolunun üzerinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gölbaşı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında yaklaşık 3 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Adıyaman Gölbaşı'nda 5 hektar orman yandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 7 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Yangında, 5 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü...

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'nden yangın!

Kahta Devlet Hastanesi’nin psikiyatri kliniğinde yangın çıktı.İddiaya göre, Kahta Devlet Hastanesi psikiyatri kliniğinde yatan bir hastanın sigara yakması nedeniyle yangın çıktı...

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın!

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle hastanede bulunan 45 hasta kentteki başka hastanelere sevk edildi..

Kilis'te çadır yangını: 2 ölü

Suriyelilerin kendi imkanlarıyla kurduğu çadırda çıkan yangında anne ve kızı öldü. İtfaiye ekipleri, olay yerinde ölen annenin kollarının arasına aldığı yaralı çocuğu çıkarırken güçlük yaşadı.

ABD'de Türk diplomatların yaşadığı sitede yangın hasara yol açtı!

ABD'de Türk diplomatların yaşadığı sitede yangın hasara yol açtı. ABD'nin New Jersey eyaletindeki Edgewater'da Türk diplomatların da oturduğu bir sitede çıkan yangın hasara neden oldu.

Ankara'da gecekonduda yangın: 3 yaralı!

Yangın, 4 kişilik bir ailenin yaşadığı Ankara Esertepe 270. Sokak 23 numaralı tek katlı ahşap binada çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Manisa'da ahşap evde yangın: 1 ölü!

Manisa Demirci ilçesinde İrişler mahallesindeki Hatice Dikmen'in (81) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yayılan alevler alt katı hayvan damı olan ahşap binayı kısa sürede sardı...

Almanya'da Türklerin yaşadığı bir binada yangın çıktı!

Bonn'un Max Caddesi'ndeki ev ve işyerinde çıkan yangın dün Sabah saat 08.30 sularında polise ihbar edildi. Zemin katında bir marketin bulunduğu binanın girişinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Adıyaman'da bir kafede yangın çıktı!

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi.

Zonguldak'ta ahşap evde yangın çıktı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Hüseyinli köyünde önceki akşam 70 yaşındaki Sait Aktaş'ın yaşadığı iki katlı ahşap evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı...

Marmaris'te bir evde yangın çıktı!

Marmaris'te apartmanın çatı katında çıkan yangın güçlükle söndürüldü. İtfaiyeciler, yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşadı. Marmaris'te üç katlı apartmanın çatı katındaki dairede çıkan yangın, söndürüldü.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Ankara'da 3 evde yangın çıktı!

Suriyeli mültecilerin Ankara’da yoğun olarak oturduğu Altındağ’da, geçen mayısta 60 Suriyeli’nin yaşadığı 3 katlı binanın yakılmak istenmesinin ardından, bu kez de aynı ilçede yine Suriyeli mültecilerin yaşadığı 3 evde eş zamanlı olarak yangın çıktı...

adıyamanda yangın Haberi

adıyamanda yangın

Adıyaman'da bir aparmanın kazan dairesinde çıkan yangın nedeniyle 15 kişi dumandan etkilendi.


Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'ndeki 8 katlı bir apartmanın kazan dairesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.


Yangın dumanının üst katlara çıkması üzerine durumu fark eden aparman sakinleri komşularını uyandırarak apartmanı boşaltmalarını istedi.


Dumanın merpen boşluklarını doldurması nedeniyle bazı katlarda oturanlar balkonlarında mahsur kaldı.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.  Daha sonra balkonda mahsur kalan apartman sakinleri itfaiye merpeniyle kurtarıldı.


Dumandan etkilenen 15 kişiye 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilirken, durumu ağır olan 5 kişi Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine...