03 / 05 / 2024

Adnan Arslan

Adnan Arslan

Fer Ticari Gayrimenkul Anonim Şirketi, Adnan Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Mevlana Mahallesi, Sultan Ahmet Caddesi' nde kuruldu.

Çeşme planları haftaya belediyeye yollanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri, turizm merkezi ilan edilen Altınkum planlarının hazırlandığını ve haftaya Çeşme Belediyesi'ne gönderileceğini müjdeledi

Arslanlar Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslanlar Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Adnan Menderes Havalimanı'nı her gün büyütüyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

Adnan Menderes Havalimanı inşaatında inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan İzmir’de, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki ilave apron çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Fer Ticari Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fer Ticari Gayrimenkul Anonim Şirketi, Adnan Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Mevlana Mahallesi, Sultan Ahmet Caddesi' nde kuruldu.

1957 yılında Adnan Menderes İstanbul'un fahri belediye başkanı olmuş!

1 Haziran 1957 tarihinde, Belediye Meclisi, Vali Gökay'ın başkanlığında haziran devresi çalışmalarına başlamış. İstanbul'un imarında büyük katkıları olan Adnan Menderes'in Fahri Belediye Başkanlığı ünvanının verilmesi alkışlarla kabul edilmiş.

Ar Arslan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Arslan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arda Arslan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Hakan Arslan: Denizli’de sahte emlakçılar var!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan yaptığı açıklamada gayrimenkul almak ve daire kiralamak isteyenlerin arttığını, buna bağlı olarak da kendini emlakçı olarak tanıtan ayakçıların türediğini söyledi.

Adnan Ötüken Kütüphanesi'nin çocuk kütüphanesi olması talep edildi!

Riskli alan ilan edilen Türkiye'nin en büyük halk kütüphanesi olan Adnan Ötüken Kütüphanesinin, arkasındaki 6 bina ile birlikte, çocuk kütüphanesi yapılması için tahsisi talep edildi...

Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işleri ihaleye çıkıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işlerini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.

Mimar Adnan Akıncı kızı Begüm Akıncı'yı evlendiriyor!

İstanbul üzerinde bir çok açıklama yapan Yüksek Mimar Adnan Akıncı kızını evlendiriyor. Begüm Akıncı ile Kaan Duman'ın nikahı 22 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15:40'ta Üsküdar Evlendirme Dairesi'nde kıyılacak.

Adnan Arslan Haberi

Adnan Arslan

Fer Ticari Gayrimenkul Anonim Şirketi, Adnan Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Mevlana Mahallesi, Sultan Ahmet Caddesi'nde kuruldu. 


Fer Ticari Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3.Her türlü arazi, arsa ,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  6.Özel resmi ve yarı resmi kuruluşların, evlerin her türlü temizliğini, bakımını ve ilaçlama işlerini yapmak, halı yıkama,...