05 / 05 / 2024

Adnan Bali inşaat

Adnan Bali inşaat

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, inşaat ve AVM’lerle sürekli büyüme olmayacağını belirterek, konut ve bağlantılı işler başlı başına kalkınma modelinin ana unsuru haline gelemez, gelmemelidir” uyarısı yaptı.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Adnan Saraç: İnşaat sektörü faizlerin düşmesiyle canlanır!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ekonomik sıkıntılar yüzünden inşaat sektörünün zorda olduğunu açıkladı. Saraç, konut kredi faizlerin düşmesi gerektiğini hatırlattı.

İnşaat sektörü disiplin altına alınmalı!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde müteahhit işadamı Adnan Akcan, inşaat sektörü ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Adnan Polat: Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "bizim Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var. Yaz başı başlayacağız. O iki projenin toplam büyüklüğü de bizim Piyalepaşa İstanbul projemiz kadar var." dedi. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Adnan Aldakor İnşaat Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Aldakor İnşaat Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi A. A. Darwech Eldakowr ve M.A.D. Aldaqour ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gebze Arapçeşme Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Vatandaşların çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden camii inşaatının son durumu hakkında da bilgi aldı.

Antalyalı inşaatçılar 2017'den umutlu!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, 2016 yılında Türkiye genelinde konut satışlarının geçen yıla göre düşük kaldığını, ancak inşaat sektörünün geleceği açısından karamsar bir tablo olmadığını söyledi.

Antalya'daki inşaat yasağı 15 Ekim'de bitecek!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Antalya'da 15 Ekim tarihine kadar sürecek olan inşaat yasağına uyulması noktasında müteahhitleri hassas davranmaya davet etti.

Adnan Bali inşaat Haberi

Adnan Bali inşaat

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, inşaat ve AVM’lerle sürekli büyüme olmayacağını belirterek, konut ve bağlantılı işler başlı başına kalkınma modelinin ana unsuru haline gelemez, gelmemelidir” uyarısı yaptı.

İş Ban­ka­sı Ge­nel Mü­dü­rü Ad­nan Ba­li, in­şa­at sek­tö­rüy­le sü­rek­li bü­yü­me ol­ma­ya­ca­ğı­nı vur­gu­la­ya­rak, Tür­ki­ye­’nin yük­sek kat­ma de­ğer­li üre­ti­me odak­lan­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di. Adnana Ba­li, “Bü­yü­me­nin kom­po­zis­yo­nu­nu hiz­met­ler sek­tö­rü, AVM ve ben­zer­le­rin­den zi­ya­de, ima­lat sa­na­yi ve ih­ra­ca­ta dö­nüş­tür­mek gi­bi bir he­def ol­ma­lı. Ko­nut ve bağ­lan­tı­lı iş­ler baş­lı ba­şı­na kal­kın­ma mo­de­li­nin ana un­su­ru ha­li­ne ge­le­mez,  gel­me­me­li­di­r” uya­rı­sı yap­tı.


İma­lat sa­na­yi öne çık­ma­lı


Gür­cis­ta­n’­ın baş­ken­ti Tif­li­s’­te, İş Ban­ka­sı şu­be­si­nin açı­lı­şı­nı ya­pan Ba­li, bu­ra­da ga­ze­te­le­rin eko­no­mi mü­dür­le­ri­nin so­ru­la­rı­nı ce­vap­lan­dır­dı. Tür­ki­ye­’yi bir iş­let­me gi­bi dü­şün­mek ge­rek­ti­ği­ni vur­gu­la­yan Ba­li, şun­la­rı söy­le­di: “Kul­lan­dı­ğı­nız kay­na­ğın ma­li­ye­tin­den da­ha yük­sek kat­ma de­ğer sağ­lı­yor­sa­nız net kat­ma de­ğer...