02 / 05 / 2024

Adnan Ertürk özgeçmiş

Adnan Ertürk özgeçmiş

Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı olarak atanan Adnan Ertürk kimdir? Adnan Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk'ün biyografisi...

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ertürk tarafından kuruldu.

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Metin Ertürk: Kuyucak'ı TOKİ ile buluşturduk!

2014 yılında Aydın Kuyucak ilçesinin başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Metin Ertürk, görev süresi boyunca pek çok başarılı projeye imza attı. Ertürk, gelecek dönemde farklı projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Ertürk İnşaat'tan 0.98 faiz oranı fırsatı!

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

İmar barışında sorunlar çözülüyor!

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, imar barışıdaki usul ve esaslardaki değişikleri yorumladı. Ertürk, sorunlara çözüm getilrildiğini açıkladı.

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Adnan Ertürk özgeçmiş Haberi

Adnan Ertürk özgeçmiş

Adnan Ertürk kimdir?

Vergi Denetim Kurulunun ilk başkanı Adnan Ertürk, 1968 yılında Kayseri doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Ertürk, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.


ABD'de University Of Ilinois'te finans alanında yüksek lisans yapan Adnan Ertürk, 1991-1995 yıllarında maliye müfettiş yardımcısı olarak Maliye Bakanlığına girdi. Ertürk, 1995 yılında maliye müfettişi, 2001 yılında ise maliye başmüfettişi oldu.


2003 yılında Gelirler Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevine atanan Adnan Ertürk, Gelir İdaresi Başkanlığı kurulduktan sonra, Gelir İdaresi Grup Başkanı olarak aynı görevine devam etti. 


Ertürk, 2006 yılı başında Gelir İdaresinde Daire Başkanlığı görevine getirildi. 2007 yılında Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına atanan Ertürk, 2009 yılında Gelir İdaresine Başkan Yardımcısı olarak döndü.


Adnan Ertürk 2014 Mayıs'ta Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi...