03 / 05 / 2024

Adnan Kılıçoğlu İnşaat yatırımları

Adnan Kılıçoğlu İnşaat yatırımları

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat ve Katal İnşaat işbirliğiyle yapımına başlanan "Novus Ventus" projesi Bayraklı'nın kalbinde geleceğin ofislerini yükseltecek.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Trademark Pi Bornova satışta! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Pi Bornova için satış süreci başladı. Projede daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Trademark Studios 2 lokasyon!

Trademark Studios 2 lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de inşa edilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor.

Trademark Studios 2 satış ofisi!

Trademark Studios 2 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor. 

Trademark Studios 2 Çiğli fiyat!

İzmir  Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek..

Trademark Studios 2 Çiğli'de 184 bin TL'ye! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor...

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Adnan Kılıçoğlu İnşaat yatırımları Haberi

Adnan Kılıçoğlu İnşaat yatırımları

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat ve Katal İnşaat işbirliğiyle yapımına başlanan "Novus Ventus" projesi Bayraklı'nın kalbinde geleceğin ofislerini yükseltecek. Tamamı ofislerden oluşan projeye ilişkin bilgi veren Adnan Kılıçoğlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Vahit Kılıçoğlu, "Bizim projemizde yüksek aidatlar yok. Müşterilerimize yüzde 25 peşinatla, 60 aya kadar sıfır faizli kredi kulanma imkanı sağlıyoruz" dedi. İki bağımsız kuleden oluşan Novus Ventus, Bayraklı Yeni Kent Merkezi olarak planlanan alan içerisinde, Bayraklı-Alsancak arası en önemli bağlantı noktalarından biri olan Manas Bulvarı'na yakın bir noktada yükseliyor. 33 kattan oluşan kulelerin her katında 4 ofis bulunuyor. Ofislerin büyüklüğü 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Her ofisin 3 araca kadar kapalı otopark alanı mevcut. Projeye ilişkin bilgi veren Adnan Kılıçoğlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı...