27 / 04 / 2024

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...



Kılıçoğlu, 2014 senesinde gerçekleştirdiği markası Megaron Çatı Teknolojileri ile anahtar teslimi çatı hizmeti sunmakta. Megaron Çatı Teknolojileri markası ile çok farklı bir çatı sistemini müşterilerine sunan Kılıçoğlu, anahtar teslim çatı çözümleri isteyen müşteri kitlesini hedeflemekte.

Öte yandan, Megaron ile alternatif çatı kaplama ürünleri ve detay çözümleri ile birlikte ihtiyaca yönelik, sorunsuz, estetik ve uzun ömürlü çatı hizmeti sunan Kılıçoğlu, uzman bayilikler oluşturdu. Kılıçoğlu, uzman bayiler aracılığı ile dokuz senedir alanında yine bir ilki gerçekleştirerek anahtar teslim, garantili çatı hizmeti sunmakta.

dunya.com'da yer alan habere göre; Kılıçoğlu’nun Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir yaptığı açıklamada; "Anahtar teslim çatı hizmetinin müşterilere farklı bir deneyim sunduğunu kaydederek, “Çatısını yenileyecek yada çatısını yeniden baştan yaptıracak kişiler için bu uygulama hizmeti çok zahmetli ve sorunlu bir süreç olmaktadır. Hal böyle olunca da insanlar malzemeyi araştırarak bir yerden bulup çok da profesyonelce olmayan yöntemlerle temin eder ve çatı uygulaması için de ayrıca usta bulmak zorunda kalır. Malzeme alternatifleri de sınırlıdır ve bulduğu ustanın yönlendirmesine göre karar vermek zorunda kalır. Fakat Megaron Uzman bayilerine geldikleri zaman ise müşterilerimiz showroomlarımızda alternatif ürünlerimiz arasından kendi evlerine en uygun modeli ve rengi yerinde seçebilirler." diye konuştu.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

MEGARON BAYİ SAYISINI ARTIRACAK

Öte yandan anahtar teslim çatı sistemi isteyen müşterilere de hizmet vermek üzere Megaron Çatı Teknolojileri markası adı altında uzman bayiler oluşturduklarını kaydeden Ali Osman Özaydemir, “Megaron Çatı Teknolojileri, ile genel anlamda bir anahtar teslim çatı isteyen müşterilere yönelik bir yapılanma stratejimiz var. Bu sistemi oturttuk ama büyütmek gerekiyor." dedi.

Buna göre, işinde uzman bayiler oluşturuyoruz ve hali hazırda 26 tane uzman bayimiz bulunmakta, bu sayıyı arttırmayı istiyoruz ve tüm Türkiye’de bu oluşumun yaygınlaşması için çalışmalarımızı bu yönde yürütüyoruz. Şuanda, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya, Bursa, İzmir, Bolu, Muğla, Kayseri, Konya gibi kentlerde oluşumu sağladık.” dedi.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Çatı Teknolojileri, Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

 


Geri Dön