06 / 05 / 2024

Adnan Menderes kampüs

Adnan Menderes kampüs

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona gelindi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Soylu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda videoya da yer verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Adnan Menderes Üniversitesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 2017'de üniversite yatırımları için ayırdıkları 30 milyon liralık bütçenin bir kısmı ile hastaneye ek bina yapacaklarını söyledi.

Adnan Menderes Kent Müzesi projesi tamamlandı!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Adnan Menderes Kent Müzesi projesinin tamamlandığını söyledi.

Gebze Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki dükkanlar satıldı!

Bütçe krizinin yaşandığı Darıca Belediye Meclis toplantısının yankısı sürüyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde dükkanların durumuyla ilgili soruya yanıt veren Başkan Karabacak, dükkanların satış işleminde bütün prosedürlerin tamamlandığını ifade etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde kampüs sayısı 18'e yükseldi!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne 4 yeni fakülte yapılacak!

Bakanlar Kurulu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) dört yeni fakültenin kurulmasına onay verdi. Açılacak yeni fakültelerle birlikte ADÜ'deki fakülte sayısı 18'e yükselecek.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim'de açılacak!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14:00 da açılıyor. Şükrü Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin ilçedeki bir büyük eksikliği gidereceğini söyledi.

Nevşehir Adnan Menderes Otobüs Terminali kiraya verilecek!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ni kiraya veriyor. Terminalin 10 yıllık tahmini bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Adnan Menderes Otobüs Terminali kiraya veriliyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ni kiraya veriliyor. Terminalin 10 yıllık tahmini bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Aydın'da Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılıyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, merhum başbakanlardan Adnan Menderes anısına Aydın'da müze kurulması talimatı doğrultusunda çalışmalara başlandığı belirtti.

Adnan Menderes kampüs Haberi

Adnan Menderes kampüs

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Yüksek Öğretim Kurulundan tarafından kurulması onaylanan Sağlık Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi ile birlikte ADÜ ailesini büyümeye devam ediyor. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek. 


Geçtiğimiz yıl onaylanan ve kurulma aşamasını tamamlayan Söke Mimarlık Fakültesi ve Kuşadası Denizcilik Fakültesi ile birlikte ADÜ; 18 Fakülte. 3 Enstitü, 5 Yüksekokul. 1 Devlet Konservatuvaıı, 18 Meslek Yüksekokulu ve 25 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile bilim dünyasına hizmet veriyor. Yaklaşık 48 bin öğrenciyle birlikte eğitimöğretim faaliyetlerini sürdüren ADÜ'de, 242 Profesör, 144 Doçent, 415 Yardımcı Doçent, 507 Araştırma Görevlisi, 218 Öğretim Görevlisi, 141 OkutmanUzman ile birlikte 1167 Akademisyen ve...