17 / 05 / 2024

Adnan Şen malikane koronavirüs

Adnan Şen malikane koronavirüs

Adnan Şen’in ABD’de kurduğu emlak şirketi, adeta gündemden düşmüyor. ABD basını, şimdi de sosyetik işadamının ‘Corona’ya karşı en hijyenik yapı’ seçilen ve 19 milyon dolara satışa çıkardığı malikaneyi haber yaptı.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

Evini satışa çıkaran Adnan Şen, İngiltere’de de gündem oldu!

Los Angeles’taki evini 75 milyon dolara satışa sunan Adnan Şen, ABD’den sonra İngiltere’de de gündem oldu. Yabancı basın, Türk işadamının başarılı bir emlak kralı olacağını kaleme aldı...

Amerika’da Emlak Kralı olan Türk: Adnan Şen!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan bugünkü yazısında Adnan Şen'i kaleme aldı. İşte Turan'ın o yazısı...

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills’teki malikanesi satılmayı bekliyor!

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills'teki lüks evi, ''Selling Sunset'' adlı TV programının üçüncü sezonunda yer aldı. 75 milyon dolar istenen malikane için alıcı bulunamadı.

Adnan Şen'in ABD'de 19 milyon dolara sattığı malikane olay oldu! 

Adnan Şen’in ABD’de kurduğu emlak şirketi, adeta gündemden düşmüyor. ABD basını, şimdi de sosyetik işadamının ‘Corona’ya karşı en hijyenik yapı’ seçilen ve 19 milyon dolara satışa çıkardığı malikaneyi haber yaptı.

Ariana Grande Hollywoods Hills'te 13,7 milyon dolara malikane aldı!

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande, Los Angeles'ın en gözde bölgeleri arasında yer alan Hollywoods Hills'te lüks bir malikane aldı. Ariana Grande bu lüks ev için 13,7 milyon dolar ödedi.

ABD'nin en pahalı evlerini Türkler yapıyor!

Türk gayrimenkul devleri ABD'de yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Adnan Şen’in geliştirdiği 1021 North Beverly Drive’daki dev malikane ise 75 milyon dolarlık fiyatıyla satışa çıktı. Netflix’in yayınladığı Selling Sunset programında satışa sunulan en pahalı ev unvanını da aldı.

Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta!

ABD'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Adnan Şen'in Beverly Hills’te yaptırdığı evi 75 milyon dolarlık rekor fiyatıyla satışa çıktı...

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

Kylie Jenner 36.5 milyon dolara malikane aldı!

Dünyanın en genç milyarderi arasında yer alan Kylie Jenner, 36.5 milyon dolara malikane satın aldı.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Adnan Şen malikane koronavirüs Haberi

Adnan Şen malikane koronavirüs

Yaklaşık olarak 3 senedir eşi Begüm Hanım'la ABD'de yaşayan Adnan Şen, burada bir emlak şirketi kurdu.

Takvim'de yer alan habere göre, geçtiğimiz aylarda Beverly Hills'teki malikanesini 75 milyon dolara satışa çıkararak ABD'de gündem olan Şen, bu kez şirketinin sattığı bir başka malikaneyle bir kez daha olay yarattı.

Finans kanalı Fox Business, iki katlı saray yavrusunun görüntülerini çekip haber haline getirdi. Haberde; lüks malikanenin Coronavirüs'e karşı en hijyenik yapı seçildiği bildirildi. Corona'nın her geçen gün arttığı Amerika'da, 19 milyon dolarlık eve talip olanlar dasıraya girdi...

İŞTE EVİN ÖZELLİKLERİ

-Dezenfekte bölümünün olduğu otoparkta galoş makinesi bulunuyor.
-Malikanenin bir odası, sadece Zoom üzerinden yapılan toplantılar için ayrıldı.
-Havuzlu villada ozonla kendi kendini temizleme özelliği mevcut.
-Malikanenin giriş kapısında ateş ölçer her daim hazır oluyor.

Saray yavrusunda toplantı...