13 / 05 / 2024

Adnan Yükselden hastane yatırımı

Adnan Yükselden hastane yatırımı

Prof. Dr. Adnan Yüksel, Türkiye'nin sayılı çocuk nörologlarından ve genetik uzmanlarından biri. Bezmialem Üniversitesinin kurucu rektörlüğünü yapan Yüksel, 2014 yılında ailesinin bütün mallarını vakıfa bağışladı ve üniversite kurdu.

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

Arnavutköy Hastane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hastane Mahallesi, 5006 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Adnan Aslan: Çelik ihracatı Nisan'da yüzde 35 düştü, üretime ara verilebilir!

ÇİB Başkanı Adnan Aslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle sektör ihracatının Nisan'ın ilk 20 gününde yüzde 35 civarı gerilediğini belirtti...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yılmaz ve Tayip Yılmaz tarafından kuruldu. 

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilecek!

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilerek yeniden şifa dağıtacak. Çalışmaların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. 

Sefaköy'de hastane açılması talebi mecliste!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Sefaköy Gültepe Mahallesi'nde hastane açılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esteworld beş yılda bir hastane dört klinik açacak!

Son yıllarda büyük ilgi çeken saç ekimi konusunda sektörün önemli oyuncularından biri olan Esteworld, İstanbul'da bir hastane ve iki klinikle hizmet veriyor. Şirketin bu alanda büyüme planları var. Beş yılda iki hastane ve altı kliniğe ulaşılması hedefleniyor.

Kuzu Grup'tan Ataköy sahiline 300 yataklı hastane!

Kuzu Grup Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde 150 milyon TL yatırım bedeliyle 300 yataklı hastane inşa edecek.

Adnan Yükselden hastane yatırımı Haberi

Adnan Yükselden hastane yatırımı

Prof. Dr. Adnan Yüksel, Türkiye'nin sayılı çocuk nörologlarından ve genetik uzmanlarından biri. Son olarak Bezmialem Üniversitesinin kurucu rektörlüğünü yapan Yüksel, 2014 yılında ailesinin bütün mallarını vakıfa bağışladı ve üniversite kurdu. 


Zeytinburnu'nda surların karşısında 30 dönümlük bir araziye inşa edilen üniversiteye ise ünlü Türk alimi Buruni'nin adını verdi. Üniversite, 43 branşla Türkiye'nin en kapsamlı sağlık üniversitelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Üniversitede 3 bin öğrenci okuyor. Bir süre önce Florya'da yeni bir hastane yatırımına soyunduklarını belirten Adnan Yüksel, şunları anlatıyor: "Öğrencilerimizi kaliteli bir hastanede eğitmek istedik. Üç katlı Cerrahi Tıp Merkezini kiraladık ve dokuz katlı hastaneye dönüştürdük. Bölgede başka hastane yatırımı olmaması da cazip geldi. 10 bin metrekarelik butik hastanemiz için ilk yatırım tutarımız 20 milyon TL 150 yataklı hastanemiz yaklaşık 500...