01 / 05 / 2024

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.



İzmir'de lüks konutlar hayata geçiren Erişen İnşaat firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, sözleşmeye göre yapmadıkları inşaat işinin parasını isteyen ve 'sosyal medyada senin için paramızı vermedi diye haberler çıkartırız, firmanın ismini karalarız' şeklinde iftira ve tehditlerde bulunan kişiler ile ilgili  İzmir  Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erişen İnşaat'ın son günlerde bazı kişi ve rakip firmalar tarafından hedef alındığını ve karalanmak istendiğini söyleyen Yılmaz, firmalarının prestijini sarsmak isteyenlerle hukuk önünde hesaplaşacaklarını ifade etti.

KARALAMAK İSTİYORLAR

Yılmaz, "Hem sözleşmenin gereklerini yerine getirmiyorlar, hem de sosyal medyada maaşlarımızı alamadık diye yalan haberler yaptırtmaya çalışıyorlar. Eksik ve hatalı imalatları nedeniyle firmamız zarar görmüştür" diye konuştu. Yılmaz, 'la bonita projesini Eylül sonunda teslim etmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
 


Geri Dön