15 / 05 / 2024

Erişen İnşaat ödeme

Erişen İnşaat ödeme

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Emekli ve memurların ek ödeme hesaplamalarında büyük deprem! Hemen peş peşe hesaplanan ek ödeme tutarına göz atın!

Emekli ve memurların ek ödeme hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ücretlilerin, kendi hesabına çalışanların, emekli aylıklarının 2023 Ocak-Temmuz aylarında önceki altı aylık enflasyon tahmini dikkate alınarak artırılmış olacak...

İkinci el otomobil markaları içinde değeri en çok artan model belli oldu

Sıfır ortomobil fiyatlarındaki artışlar tüketicinin ikinci el otomobillere rağbet göstermesine neden oldu. Pazarda geçtiğimiz ay bir otomobilin değeri bir önceki aya göre yüzde 30'a yakın arttı. Peki ikinci elde değeri en çok artan model hangisi oldu? İşte detaylar...

Fiat Egea Hybrid'e yarısını şimdi, kalanını seneye ödeme fırsatı! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Egea Hybrid yarısını şimdi, geri kalanını sonra ödeme kampanyası başlattı. Peki bu kampanya ne zamana kadar sürecek? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

LaBonita Suite satılık!

Erişen İnşaat tarafından Çiğli'de yükselen LaBonita Suite projesinde ansman öncesi fırsatlar başladı. İşte LaBonita Suite satılık daire fiyatları...

LaBonita Suite fiyatları!

Erişen İnşaat tarafından Çiğli'de inşa edilen LaBonita Suite projesinde lansman öncesi fırsatlar başladı. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte LaBonita Suite fiyatları...

Erişen İnşaat ödeme Haberi

Erişen İnşaat ödeme

İzmir'de lüks konutlar hayata geçiren Erişen İnşaat firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, sözleşmeye göre yapmadıkları inşaat işinin parasını isteyen ve 'sosyal medyada senin için paramızı vermedi diye haberler çıkartırız, firmanın ismini karalarız' şeklinde iftira ve tehditlerde bulunan kişiler ile ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erişen İnşaat'ın son günlerde bazı kişi ve rakip firmalar tarafından hedef alındığını ve karalanmak istendiğini söyleyen Yılmaz, firmalarının prestijini sarsmak isteyenlerle hukuk önünde hesaplaşacaklarını ifade etti.

KARALAMAK İSTİYORLAR

Yılmaz, "Hem sözleşmenin gereklerini yerine getirmiyorlar, hem de sosyal medyada maaşlarımızı alamadık diye yalan haberler yaptırtmaya çalışıyorlar. Eksik ve hatalı imalatları nedeniyle firmamız zarar görmüştür" diye konuştu. Yılmaz, 'la bonita projesini Eylül sonunda teslim etmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.