02 / 05 / 2024

Fiat Egea Hybrid'e yarısını şimdi, kalanını seneye ödeme fırsatı! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea Hybrid'e yarısını şimdi, kalanını seneye ödeme fırsatı! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Egea Hybrid yarısını şimdi, geri kalanını sonra ödeme kampanyası başlattı. Peki bu kampanya ne zamana kadar sürecek? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Bu kampanya faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi şartlarına göre ve müşteriye göre değişebilir. Bu kampanyaya ek olarak eşit ödemeli 100.000 TL, 12 ay vadeli 1,99 yüzde faiz kampanyası da kullanılabilir. Kredi kampanyaları 0 km 2022 model yılı Egea Ailesi Hybrid modellerinde (Marka Kasko) yaptırılması şartları ile geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı sayıdadır. Bu kampanya 1 Haziran'da sona erecek. Elinizi sıkı tutun.

Fiat Egea Hybrid e yarısını şimdi, kalanını seneye ödeme fırsatı! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Paprika turuncu, rock siyahı, mistik gri, kurşun gri, okyanus mavisi, tutku kırmızısı ve bulut beyazı olarak 7 renk seçeneği olan Fiat Egea her zevke hitap ediyor. Yeni full led ön farları ile aydınlık yollar sizi bekliyor. Buz grisi özel gövde detayları ile şık bir tasarıma sahip olan Fiat Egea, siyah çamurluk ve kaplamalarıyla gözlere hitap ediyor. 10 inç tableti bulunan bu otomobil ile müziğin keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. 7 inç digital gösterge paneli ile yolculuğunuzla ilgili tüm bilgiler net bir şekilde önünüzde yer alıyor.
 

Peki, Fiat Egea kaç TL? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön