17 / 07 / 2024

Uzmanından arsa yatırımcılarına uyarı: Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın!

Uzmanından arsa yatırımcılarına uyarı: Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa yatırımcılarını uyararak, "Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın" dedi.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Konut fiyatlarındaki artışlar konut sahibi olmak isteyen yatırımcıları da arsa ve arazi yatırımlarına yöneltti. Hal böyle olunca pek çok kişi de hem arsa hem de arazi yatırımı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. 

Arsa ve arazinin yıldızı giderek parlarken, Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi X hesabı https://x.com/arifgudulcom üzerinden yaptığı arsa yatırımcılarını uyararak, "Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın" dedi.


Arif Güdül'ün paylaşımı şu şekilde:

Tapunuzu Aynı Gün Almadan Ödeme Yapmayın

Çok bilindik bir inşaat firması, marka gölgesi altında arsa projeleriyle insanlara hayal satmış, fakat birçok kişi tapusunu alamıyor. "Şikayet Var" platformunda, bu durumdan mağdur olan yüzlerce kişinin şikayeti bulunuyor. 

Ne olursa olsun dikkat edin; kim olursa olsun, dünyanın en büyük markası da olsa, tapu bir yana para bir yana. Bunun dışında bir ticareti kabul etmeyin.

Arif Güdül'ün paylaşımına şu yorumlar geldi:

Bayram tatilinden sonra, bu hafta para piyasalarını ne bekliyor?

Yeni vergi paketine tepkiler artıyor! Bu durumda kira fiyatları daha da artacak...

Uzmanlar açıkladı! 5 yıl erken emekli olabilirsiniz...


Geri Dön