28 / 04 / 2024

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.



BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle 7.854,17 puandan başladı.

BIST 100, dünkü işlemlerde yüzde 0,28 oranında kısmi yükselişle 7.895 puandan kapanış görmüştü. Dün BIST 100 günlük işlem hacmi 91,6 milyar TL şeklinde kaydedilirken bu işlem hacmi toplam hacmin yüzde 75,5’ini oluşturdu. BIST 100’de 51 hisse yükselirken 49 hisse de düşüş gördü.

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:

Peki bu konu ile ilgili vatandaşlar ne düşünüyor? İşte Borsa Filozofu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

#Kboru tarih yazmaya başladı

 

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön