16 / 05 / 2024

Erişen İnşaat suç duyurusu

Erişen İnşaat suç duyurusu

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Adalar’da Mehmet Yanık ve Savaş Akdoğan ortakığında kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

İnşaatın en temel yapı malzemelerinden çimento ve demire zam geldi mi? Çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan çimento ve demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Çimento fiyatları kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

İkinci el otomobil markaları içinde değeri en çok artan model belli oldu

Sıfır ortomobil fiyatlarındaki artışlar tüketicinin ikinci el otomobillere rağbet göstermesine neden oldu. Pazarda geçtiğimiz ay bir otomobilin değeri bir önceki aya göre yüzde 30'a yakın arttı. Peki ikinci elde değeri en çok artan model hangisi oldu? İşte detaylar...

Erişen İnşaat suç duyurusu Haberi

Erişen İnşaat suç duyurusu

İzmir'de lüks konutlar hayata geçiren Erişen İnşaat firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, sözleşmeye göre yapmadıkları inşaat işinin parasını isteyen ve 'sosyal medyada senin için paramızı vermedi diye haberler çıkartırız, firmanın ismini karalarız' şeklinde iftira ve tehditlerde bulunan kişiler ile ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erişen İnşaat'ın son günlerde bazı kişi ve rakip firmalar tarafından hedef alındığını ve karalanmak istendiğini söyleyen Yılmaz, firmalarının prestijini sarsmak isteyenlerle hukuk önünde hesaplaşacaklarını ifade etti.

KARALAMAK İSTİYORLAR

Yılmaz, "Hem sözleşmenin gereklerini yerine getirmiyorlar, hem de sosyal medyada maaşlarımızı alamadık diye yalan haberler yaptırtmaya çalışıyorlar. Eksik ve hatalı imalatları nedeniyle firmamız zarar görmüştür" diye konuştu. Yılmaz, 'la bonita projesini Eylül sonunda teslim etmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.