28 / 07 / 2024

Adrasan fidan dikimi

Adrasan fidan dikimi

Antalya Adrasan'a ilk fidan sonbaharda dikilecek. Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Adrasan'daki yangında zarar gören orman alanının bir metrekaresinin dahi başka amaçlar ile kullandırılmayacağını belirtti.

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Tekirova, Adrasan, Gelidonya Burnu Arası doğal sit alanı ilan edildi!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yer alan Tekirova- Adrasan- Gelidonya Burnu Arası 'nitelikli koruma alanı'  ilan edildi. Bölgenin 'doğal sit-kesin korunacak hassas alan' tesciliyle ilgili idari sürecin ise devam ettiği ifade edildi. 

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gızgayıt Sadıgova tarafından kuruldu.

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Karşıyakalı müteahhitlerden zeytin fidanı bağışı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Akpınar, ilçede inşa edilen her yeni daire için müteahhitlerin en az iki zeytin fidanı bağışladığını söyledi.

Sinan Fidan kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlık Makamı tarafından Mart 2018'de Kadastro Daire Başkanlığına atanan Sinan Fidan kimdir?

15 Temmuz çınarları Zermeram'da büyüyecek!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı’nın Zermeram projesinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 249 vatan evladının anısına çınar fidanı dikimi yapıldı.

Adrasan fidan dikimi Haberi

Adrasan fidan dikimi

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Adrasan'daki yangında zarar gören orman alanının bir metrekaresinin dahi başka amaçlarla kullandırılmayacağını belirtti.


Üzmez, geçtiğimiz cumartesi günü, Antalya'nın Kumluca ilçesinin Adrasan mevkisinde çıkan ve 120 hektarlık orman alanının zarar gördüğü yangınla ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu.


Söz konusu yangına ilk müdahalenin 12 dakika içerisinde yapıldığını aktaran Üzmez, yangının büyüme riski taşıması, turizm tesislerine ve yerleşim yerlerine yakın olması sebebiyle derhal Denizli, Fethiye, Manavgat ve Düzlerçamı'nda konuşlu bulunan helikopterlere de 'kalk' emri verilerek yangına müdahale edildiğini söyledi.


Üzmez, yangında 30 teknik eleman, 250 yangın işçisi, 23 arazöz, 11 su ikmal aracı, 5 dozer, 5 yer ekibi, 5 söndürme helikopteri ve 1 idare helikopteri ile 2 amfibik uçağın görev yaptığını kaydetti.


Bölgede 10 bin hektarlık blok orman bulunduğunu ifade eden...