16 / 05 / 2024

adres numarası nedir

adres numarası nedir

Adres numarası 1 Mart 2014 tarihinden itibaren GMSİ beyannamelerinde doldurulması gereken bir alan haline olarak karşımıza çıkıyor. Peki, adres numarası nedir? Adres numarası nasıl bulunur?

Ada parsel nedir? Ada parsel numarası nasıl bulunur?

Ada parsel, günlük hayatta da kullanılan kavramlardan biridir. Gayrimenkul terimlerinden olan ada parsel, özellikle de yatırımcı veya mirasçılar tarafından bilinmesi önemlidir. Peki ada parsel nedir ve ada parsel numarası nasıl bulunur? İşte konu ile ilgili tüm bilgiler...

Adres kodu öğrenme!

DASK, zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulamasını başlatıyor. Peki adres kodu nedir? Adres kodu nasıl sorgulanır? İşte adres kodu öğrenme!

Adres kodu nedir?

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan DASK adresi nasıl sorgulanıyor? Adres kodu nedir? Adres kodu nasıl öğrenilir? İşte tüm merak edilenler...

Eston Mahallem telefon numarası!

Eston Mahallem telefon numarası ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı'nın projesi Eston Şehir Mahallem'de daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan proje İstanbul Sancaktepe'de, 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi!

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi ile 0216 561 0 123 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre yakınlıkta yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri!

Fiyatların kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Asansör kimlik numarası nedir?

24 Haziran 2015 tarihinde yayımlanan Asansör Yönetmeliği ile asansörlere kimlik numarası geliyor. Peki, asansör kimlik numarası nedir? Bu hüküm hangi asansörleri kapsıyor? İşte yanıtı..

Zeytinburnu Avrupa konutları Kale satış ofisi!

Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Cevizlibağ Avrupa Konutları İstanbul'da yükseliyor. Projede 1+1 daire fiyatları 641 bin TL'den başlıyor. Peki Zeytinburnu Avrupa konutları Kale satış ofisi adres bilgileri nedir?

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri!

Bir taşınmaz malın tapu bilgileri kapsamında ada, pafta ve parsel numaraları yazıyor. Ada pafta parsel numarasından adres bulunabiliyor. Peki, bu numaralar ile adres nasıl bulunur? İşte ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri..

Dumankkaya Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankkaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 300 adet daire bulunuyor.

adres numarası nedir Haberi

adres numarası nedir

Adres numarası nedir?

Adres numarası 1 Mart 2014 tarihinden itibaren GMSİ beyannamelerinde doldurulması gereken bir alan haline olarak karşımıza çıkıyor. Beyannamenizi kolayca ve vakit kaybetmeden verebilmek için adres numaranızı mutlaka öğrenmeniz gerekiyor. Peki Ulusal adres numarası nedir? Ulusal adres numarası nasıl öğrenilir?


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; 5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu, Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelik ve Adres Kayıt Sistemi Yönetmeliğine göre ülkemizde adres bileşenlerinin tanımı yapılarak "adres"e bir standart getirilmiştir. 


Numarataj çalışmaları Belediye ve Özel İdarelerce yeniden yapılmıştır. Vali ve kaymakamların başkanlığını yaptığı yürütme kurullarınca adres bilgileri ile T.C. Kimlik numaralarının eşleştirme çalışmaları tamamlanmıştır. 


Sistem devreye girmiş olup, Özel İdare ve Belediyeler Ulusal Adres Veri Tabanı’nda güncellenmeleri yaparak, yapı ruhsatlarını bu sistemden üretmeye başlamışlardır. Ulusal Adres Veri Tabanındaki bilgiler...