28 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe fiyat

Adres Sancaktepe fiyat

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları!

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi!

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi ile 0216 561 0 123 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre yakınlıkta yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri!

Daire alanlarının 47 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Projede fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Adres Sancaktepe Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1 dublekse kadar farklılık gösterdiği proje toplam 25 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Adres Sancaktepe Evleri lokasyon bilgisi kapsamında metroya 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri!

Fiyatların kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe Evleri satılık!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Adres Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. Adres Sancaktepe güncel fiyatları 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlıyor.

Adres Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Adres Sancaktepe Konutları Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 300 adet konut yer alıyor. İşte Adres Sancaktepe güncel fiyat listesi...

Dumankaya Adres Sancaktepe fiyatları!

Dumankaya Adres Sancaktepe fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşmesi planlanan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep süreci başladı!

Dumankaya İnşaat, Flex Office Bahçeşehir'in ardından Adres Sancaktepe için talep toplamaya başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, projenin ön talep sürecinde insanların sıraya girebilmek için ön ödeme yapmak istediğini söyledi.

Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya İnşaat'ın yeni Adres projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. İşte Adres Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri...

Hava Kent Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Hava Kent Sancaktepe fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Hava Kent Sancaktepe fiyat!

Hava Kent Sancaktepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Sur Yapı Sancaktepe fiyat!

Sur Yapı Sancaktepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe fiyat bilgisi ve proje detayları...

Muhit Sancaktepe fiyat listesi 2020!

Muhit Sancaktepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, Anadolu Yakası'nın tam merkezinde, tüm yolların kesişim noktasında bulunuyor...

Bizimtepe Aydos Konutları Sancaktepe fiyat!

Bizimtepe Aydos Konutları Sancaktepe fiyat listesi 603 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi!

Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi 442 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi!

Teslime kadar 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Muhit Sancaktepe Evleri 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor.  Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor.

NEF Sancaktepe fiyat ve ödeme listesi!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Sancaktepe projesinde teslimlerin Aralık 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. İşte NEF Sancaktepe fiyat ve ödeme listesi...

Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Metrolife projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. İşte Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017...

Nef 19 Sancaktepe fiyat!

Toplam 419 daireden meydana gelen Nef Sancaktepe projesinde daireler 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Nef 19 Sancaktepe fiyat listesi ...

Celestia Life Sancaktepe fiyat listesi 2017!

Celestia Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de dört blok olarak yükseliyor. Celestia Life Evleri'nde güncel fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor...

Metrolife Sancaktepe fiyat listesi!

Metrolife Sancaktepe Evleri Sinpaş GYO tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Metrolife Evleri fiyat listesi 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Adres Sancaktepe fiyat Haberi

Adres Sancaktepe fiyat

"Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplamda 300 adet daireden oluşan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Adres Sancaktepe Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Dairelerin 2017 yılı içerisinde teslim edileceği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Adres Sancaktepe Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. 


Metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre mesafede bulunan Adres Sancaktepe Residence'de fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim, kredili alımlarda ise yüzde 6 indirim yapılan Dumankaya Adres Sancaktepe'de...