27 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe satış ofisi!

Adres Sancaktepe satış ofisi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Dumankaya İnşaat'ın yeni Adres projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. İşte Adres Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri...



Adres Sancaktepe Evleri 180 adet daireden meydana geliyor.  Dumankaya İnşaat  imzası ile yükselen proje yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi veriyor.


Adres Sancaktepe satış ofisi ile 444 7 222 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dumankaya İnşaat'ın Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Hi- Fit, Dumankaya Mozaik Sancaktepe,  Dumankaya Horizon ve Dumankaya Miks projelerinde satışlar devam ediyor. 


Sınırlı sayıda daireler için ön talep toplanan  Adres Sancaktepe  Konutları ön talep formu için tıklayın


Dumankaya Mozaik;

Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçirdiği başka bir proje Dumankaya Mozaik 799 adet daireden oluşuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlar mevcut.


Sancaktepe Mozaik projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, saunalar, pergolalı gezinti yolları, hobi odası, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, bisiklet park alanları, yansıma havuzları, güneşlenme terasları, fitness alanı, lavanta hasat alanları, oturma alanları bulunuyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Adres Sancakrepe satış ofisi 

Tel: 444 7 222 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön